Min far som wingstanding lady

Min far är lite lustig ibland. Nu har han fått för sig att han, då han vid 67 års ålder snart ska pensioneras som kyrkomusiker, kan göra sig en karriär som  ”wingstanding lady”. Jag vet inte om ni har sett en sådan, men det är en kvinna som står på vingarna på ett litet flygplan.

Men vem är jag att ta ifrån honom hans drömmar? När han tjatar för mycket brukar jag därför ta med honom till flygplatsen där han får som han säger ”öva lite”.

Så här ser det ut då:

9 thoughts on “Min far som wingstanding lady

 1. Det ser farligt ut det där. Men jag antar att säkerhetslinorna finns där fast dom inte syns. Jag tror säkert att det blir en syn att se, du vid spakarna och din våghalsige far på vingen. Kommer omedelbums till premiär uppvisningen!! 🙂

  Gilla

 2. Hälsa far. Klädsamt att han bär vit kortärmsskjorta. det gör alla män i flygets värld. Nåväl. Bloggsvar: Anna – nu tar vi det från början. Du är ju en mästare på ironi och jag en mästare på att tala i gåtor. Nu reder vi ut begreppen. Min blogg är alltid en sexblogg. Allt handlar om sex, men jag är så pryd av mej så jag måste tala i gåtor….

  Gilla

  • Gör de? Även när det är kallt? Varför då?Min far är annars klädd för begravning för det mesta. Detta för att han spelar som fan på orgeln några gånger i veckan vid just sådana, och när det inte är sådana flyger han. Och båda sakerna gör han jävligt bra.Men jag blev väldigt intresserad av din blogg nu, då jag förstår att skriverierna om räntor och politik egentligen handlar om sex. Fast i gåtor. Då blir det extra sensuellt och spännande!

   Gilla

 3. Vet inte, men jag tycker att piloter och sånadära manliga servitriser på flygmaskinerna alltid har vita kortärmsskjortor. När det gäller min blogg så är det alltid små gåtor som leder fram till sex. Jag vill dock vara tydlig med en sak. När jag bloggar tennis(tex. http://blogg.aftonbla…), då är det inget som har med sex eller nåt sensuellt att göra. Respektera detta, vänligen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s