Gabriel skriver till Linn Heed

Ha! Jag slår vad om det är Gabriel som skrivit det här brevet till Aftonbladets sexrådgivare Linn Heed! Jag känner igen sättet att stava på. Nu kanske han upptäckt att Angelina inte är så himla perfekt i alla fall.

Hej!

Jag har uppteckt att min fru har en piprennsare ”därnere”. Jag skulle järna vilja veta om det är norrmalt. Ser alla flickor ut så?

 Hälsningar från Annonym Ängel

9 thoughts on “Gabriel skriver till Linn Heed

 1. Observera nu bara Nea att det var DU som sa det, pipprensare, alltså och inte jag. Om det kommer att hållas rättegång om vem som är barnsligast, alltså.

  Gilla

 2. ehhh..kan jag ta tillbaka allt.nu på en gång.svära mej fri: FANJÄVLARIHELVETE!eller kanske att det är kört.okej då.jag erkänner.säger som det är.tar trädet ur munnen.jag är en översexuell typ som antastar oskyldiga bloggare lite h s h.går och slår mej i bojor nu.buhubuhu.eller nåt.

  Gilla

 3. Du kan inte ta tillbaka PIPPRENSARE nu när du sagt det! Jag har aldrig sagt det, obs. Därmed är du barnsligast.Det där om anmäla har jag läst förut när du var inne på J:s blogg, men förstod inte heller då vad som menades.

  Gilla

 4. HAHAHA!Och så ska han låna pengar… Jäkla slashas! You dodged that bullet, bruden.För tänk om du hade blivit gravid med hans änglabarn! Fött en hel kull med halvguldiga änglar! Som du ska försörja…

  Gilla

 5. hmm..jag har gjort/skrivit nåt på j:s blogg som har med anmäla att göra…?!*gulp**söker bakom minnesluckorna*nä, ingenting.hoppas det inte var nåt förfärligt…

  Gilla

 6. a men aha.nu vet jag.detta om anmälan: det var alltså årstadals jihad som anklagade mej för att vara den som anmäler ALLA inlägg här på bloggen.hah!visst har jag anmält en del inlägg, jävlamoraltant som jag är, men ALLA?!nä nä.jag har inte tänkt ut nån hämnd ännu, men när den kommer blir den fasansfullt ljuv.eller så skiter jag stora högar i det.vänder andra kinden till.eller första…vet inte vilken i ordningen jag är på nu???

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s