Jag fick vykort…

Hej Anna!

Hur mår du? Vi är i Karibien på bröllåpsresa. Ja här ligger mann och nuter i jakussin medan frugan får vingarna klippta. Det är jättehärligt! Har du fått nått nytt jobb änn?

Hälsningar Gabriel och Angelina

P.S Vi tycker fortfarande att du är jettedumm!!

11 thoughts on “Jag fick vykort…

 1. Hoppas de stannar där!!”Vi tycker”….vad menar de med ”vi tycker” du är dum….den som sa det va det….heter ordspråket. Låt dig inte slås ner Anna..speciellt inte av nån som ”nuter i jakussin”. Så barnsligt. Hoppas Angelina fick vingarna rejält klippta…så de stannar där nere i värmen, for ever. Allt gott önskar jag för dig Anna..be brave.

  Gilla

 2. Jag måste bara säga tack till er alla som inte säger ”vad var det jag sa?” utan håller på mig. Tack! Det värmeri dessa svåra tider (som faktiskt inte är så kul helt på riktigt, oavsett Gabriel).Stor fortsättningskram!

  Gilla

 3. Han kommer att tröttna! Vem vill leva med en jävla ängel hela sitt liv? Håll ut Anna!Kopia;Tack! =0)Önskar Dig ett fint nytt år! Hoppas kärleken kommer åter ;0)

  Gilla

 4. Hej Anna….hur är det ? Har ett par bra ord jag hört/läst: ” This too…shall pass.” Är livet neråt – härda ut det passerar…. Är livet uppåt – njut, ta vara på….det passerar. Tänkvärt…tycker jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s