En trevlig tjej – Min far kan flyga och fara!

När min far flyger och far såg det vid ett tillfälle ut så här (men annars ser det faktiskt inte ut så).

Han är för övrigt väldigt bra på att flyga och fara och har gjort så på sin fritid  i 32 år utan några som helst incidenter.

Så här ser det ut när jag är hans passagerare (själv kallar jag mig co-pilot).

Och det ser däremot alltid ut så.

 

56 thoughts on “En trevlig tjej – Min far kan flyga och fara!

  • Låt oss inte gå närmare in på det!Just precis i samma sekund som du svarade ändrade jag mitt svar (håller alltid på och trixar) men som jag skrev i den förra. Jag FÖRSÖKTE se galen ut. Och det gick ovanligt lätt, av någon anledning!

   Gilla

  • Ja det kanske är bäst, repor på huven är aldrig bra. Men med mig som co-pilot klarar vi även denna situation, kan du känna dig trygg med.

   Gilla

 1. ja knuvingen Anna! 🙂 det syns att du är en trevlig tjej även när du co-pilotar ju!men? …är du den med huvudansvaret för pilotingen så koncentrerad… hmmm? får läsa på om piloting jag

  Gilla

  • Gör det? Syns att jag är en trevlig tjej alltså *konfunderad*. Nja jag är alltså CO-pilot, inte kapten -men nog vill jag ta åt mig en stor del av äran av flygplanets eleganta framfart, även om den egentligen inte tillfaller mig. Nåja, några minuter i luften då och då tillfaller den faktiskt mig ocskå!

   Gilla

 2. kul o se dig på riktigt.. 😉 men du ser äna orolig ur.. litar du inte på fadern din…själv vill jag inte utsätta mig för ett litet flygplan… är hemst höjdrädd… på senare år… kram Q.

  Gilla

  • Jodå, jag litar till 100 % på far min, men tyckte det var kul att ta bilder på mig själv när vi flög sist, och larvade mig lite då.Helst vill jag inte tro att det är så här jag egentligen ser ut (!), men man får väl helt enkelt inse sanningen.Vet du hur jävla höjdrädd jag är när det gäller låga höjder – det är rent larvigt! – men att hoppa fallskärm hade jag inga problem med!Kram tillbaka.

   Gilla

  • Ja det har jag. Tack och lov har jag ”begåvats” med två föräldrar som älskar och stöttar mig till hundra procent. Utan dem hade jag nog varit död i dag.Tack och detsamma!

   Gilla

  • Cessna var mkt bra gissat! Boeing var…låt oss lämna det därhän! Jag letade faktiskt efter ditt nicknamn just, för att se vad du skrivit sen sist. Så tack för att du hörde av dig!

   Gilla

  • Nej är det sant!?Det var det värsta jag har hört av stalkning hittills!Jag tror jag måste prata allvar med henne, ev genom att bjuda hem henne till min egen soffa.

   Gilla

  • Men jag skulle tro så; min far har en stor förmåga att driva med och ”bjuda på sig själv”. Det är en av de egenskaper jag tycker mest om honom för, förutom den viktigaste: att han i allt visar mig kärlek och förståelse, trots att jag är et jäkligt knepigt ”barn” så här vid 39 år ålder.

   Gilla

 3. jag vet inte vad knuvning betyder… det är sådan där ord som bara flyger in bakom mitt pannben?….dessutom är jag himla flygrädd och det krävs största självövervinnelsen för att jag ska ge mig i väg i luften… jag blir så imponerad av er som pilotar helt frivilligt….

  Gilla

  • Det må vare så men psst, som jag skrivit tidigare, det KAN hända att jag bara apar mig inför min egen kamera!Skikkelig trivelig uke – vilket underbart språk ni har! Detsamma för övrigt!

   Gilla

  • Hm fast några eventuella passagerare fanns det inte hoppas jag – insekter?Kan hålla med om att jag ser koncentrerad ut på den andra bilden, då jag försöker med stor koncentration att få mitt förstånd att komma tillbaka. På den första bilden ser jag just så sinnessjuk ut som jag ofta känner mig, men – förhoppningsvis – inte ser ut, för det mesta!

   Gilla

 4. NU vet jag vad co-pilot står för! När jag fick syn på dig trillade 25-öringen ner! Co-pilot betyder så klart cool-pilot!!! Det ser man ju på dig!!! 🙂

  Gilla

  • Tack ska du ha!Men njae, jag är inte säker på att du har rätt där. Jag ska just i nästa inlägg skriva vad det står för, och detta förslag fick jag från en annan bloggare.

   Gilla

  • Jag försökte bara se så sinnesrubbad ut jag nånsin kunde (på första bilden i alla fall). Ska köra med den till vardags tror jag, efter alla komplimanger jag fått! Tack!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s