En trevlig tjej – Har beslutat mig för att byta helikopter

Eftersom jag är sjukskriven på obestämd framtid har min ekonomi förbättrats avsevärt den senaste tiden. Så jag tänkte i dag: Nu slår jag till på den här helikoptern!

Den är inte så snygg men väldigt praktisk och bekväm och dessutom lättparkerad, och det är ju sånt som vi tjejer bryr oss om, eller hur?

Hursomhelst kan den vara bra att ha.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

34 reaktioner till “En trevlig tjej – Har beslutat mig för att byta helikopter

  1. Vad är det för årsmodell?? Och hur många mil har den gått? Hur många tidigare ägare? Jag tycker du ska lägga ner lite tid på att ta reda på sådana vikiga fakta så att du inte blir blåst. Annars är det ju rätt vanligt att vi tjejer liksom bara är nöjda med om bilen/helikoptern har rätt färg! :-)Lycka till med ditt köp!

    Gilla

    1. Ä sånt frågade jag inte efter. Jag gillade bara den röda färgen på ”bakdelen”. Tror du jag blev blåst?För annars är det ju det man vill göra med helikoptern själv. ”Blåsa” fplk alltså.

      Gilla

    1. Tycker du inte? Det tycker jag. Bara ta att rulla in den mellan huset och buskaget, fast jag tar gärna hjälp då den är rätt tung.

      Gilla

  2. Hahahaha! Du kan få köpa min:)Har skickat en utmaning till dig! Vet inte om du redan gjort den eller inte har lust att göra den men men! Checka in hos mig! Kramar T.

    Gilla

    1. Men jag har ju just köpt en. Hittills har jag aldrig tackat ja till en utmaning så de andra skulle nog bli sura om jag sa ja till din… fast jag har inte sett den än.

      Gilla

    1. Tack för svaret. Denna typ vet jag i stort sett ingenting om alls (var kanske dumt att köpa den då? ) men jag är inte expert annars heller precis.

      Gilla

  3. Är det missiler det där på sidorna? Hade den varit helröd eller helgul skulle jag själv köpt den. Har lite veckopeng sparad.=)/En annan trevlig tjej

    Gilla

    1. Ja du verkar trevlig!Nej jag tror det är lite extra packningsutrymme för dagar då man varit ute och shoppat extra mycket.

      Gilla

  4. Fikabröd har jag, men det är lite värre med det andra. Fast ett litet flygplan har faktiskt landat här utanför på åkern, så det fixar sig kanske.Vilken dag kommer du??????Kram!

    Gilla

    1. Jaså var det nån man kände tro? (Känner några stycken som så att säga av misstag, dvs nödlandat på åkrar, men som tur är klarat sig utan skador). Jag kommer så fort jag fixat helikoptercertet!Tack för inbjudan, kram!

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.