En trevlig tjej – Reklam för whisky!

Nu är reklam visserligen inte tillåtet här på bloggen men vi gör väl ett litet undantag här va?

Jag tog bilden av min bror men han verkade inte gilla den riktigt (och skulle troligen förbjuda mig att lägga ut den på bloggen så bäst att inte fråga). När jag skickade den till honom fick jag i alla fall tillbaka den väldigt snabbt med hans hastigt ditskrivna reklamtext plus bilden av whiskyflaskan, som han säkert skulle kunnat gjort snyggare om han lagt ner energi på det. Nu var det bara gjort i all hast ”på skoj”, och bilden var aldrig menad att publiceras.

Jag tycker hursomhelst att den är lysande, lillasyster som jag är. Vad tycker ni?

42 thoughts on “En trevlig tjej – Reklam för whisky!

 1. Tack Anna, jag stod i köket och fixade kvällens middag samtidigt som jag funderade över vad som saknades…Det var ju kockens lilla whisky, som för att maten skall bli lyckad saknades…Det är åtgärdat nu, återigen TACK!

  Gilla

  • Har jag aldrig hört talas om. Kostar den under 800 kr? För i så fall är det ju naturligt att jag inte hört talas om den, i vår familj ser vi alltid till att hålla oss över detta pris när vi köper whisky.

   Gilla

  • Storebror behöver ingen flytväst eftersom han är storebror. Storebröder kan hantera alla situationer, annars vore de inte storebröder.

   Gilla

  • Naj det vet jag inte om det är nödvändigt, men ialla fall: Byt ut din brevlåda då han är rätt lång även när man viker honom dubbel.

   Gilla

  • Tja nånting sånt låter rimligt tycker jag!Jag vill inte veta vad han räknas som, om det är en eller två eller 84 personer – vi har alla våra mulipersonella problem. Att han bor med sin sambo i Göteborg är dock något jag kan garantera, vilket jag fört på tal tidigare med anledning om du och jag ev skulle träffas.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s