En trevlig tjej – Worst blog ever award – segraren är korad

En bloggare, Himlen är trasig http://blogg.aftonbladet.se/t25998 skrev nyligen i en kommentar att han funderade på att utnämna min blogg till ”Sämsta bloggen”. Men det gjorde han inte, och det gjorde mig lite besviken då jag aldrig fått pris förut.

Därför tog jag saken i egna händer i dag och utnämnde mig själv. Grattis Anna – du är sämst! Juryns motivering löd:

”Din blogg är så dålig att det inte finns ord för att beskriva det.”

Så här såg jag ut vid prisceremonin när jag tagit emot segerbuketten av mig själv:

annamedblomma -ed.jpg

36 thoughts on “En trevlig tjej – Worst blog ever award – segraren är korad

 1. Starkt kämpat! Man ska aldrig ge upp och du är ett bevis på att man kan komma dit man vill om man ger sig den på det..;-)Nä, din blogg är verkligen inte sämst, du är väldigt fyndig faktiskt om du inte visste det.:-)

  Gilla

 2. Starkt kämpat! Man ska aldrig ge upp och du är ett bevis på att man kan komma dit man vill om man ger sig den på det..;-)Nä, din blogg är verkligen inte sämst, du är väldigt fyndig faktiskt om du inte visste det.:-)

  Gilla

 3. När jag började blogga så var det en annan bloggare som gjorde en topplista över dom sämsta bloggarna på AB. Jag kom på en 3.e plats. verkligen trist att bara komma 3:a. En annan MYCKET populär bloggare har berättat att ”din blogg är så trist att jag måste kolla den varje dag”.

  Gilla

  • Ja visst är det trist när man inte når ända fram! :)Och jag misstänker också att många tycker att min blogg är så trist att de inte kan låta bli att kolla den!

   Gilla

  • Va? Det kan inte vara sant!Härmed utnämner jag dig till bloggens fett istriga utmärkta bloggare som går att få tag på!

   Gilla

 4. Ja visst. Jag håller med. Din blogg är absolut usel och förtjänar att vinna den utmärkelsen.I UPP-OCH-NEDVÄNDA VÄRLDEN!!!Du rockar, Anna. SÅ DE SÅ!

  Gilla

  • Haha tack du en av mina favoriter!!Nej jag tycker inte själv att jag rockar så värst, men min eminente bror och hans eminenta flickvän uppmärksammade mitt jämna årtal i morgon. Tack till dig och till dem!

   Gilla

 5. Klockan har nu passerat midnatt med en halv timme… så jag tycker verkligen att det kan vara på sin plats att komma in här och bara stor-vråla: GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Grattis så himla mycket Anna på din födelsedag!!!!Kram kram!

  Gilla

  • Oh shit är hon över midnatt? Det betyder att jag 40! Oj!!! Är det så här det känns?Tusen tack och kram kram tillbaka!

   Gilla

 6. Grattis du fick dig ett pris ;)Jag får inte heller pris och jag är usel på blogga, ska se om jag tycker det är lite roligare nu när den är ”ny”.Å här kommer svaret från kommentar hos mig:Jag bor i Stockholm! Å landet ligger ute i Stockholms skärgård :)Japp det finns röda gullvivor 🙂

  Gilla

 7. Jag tror du har mutat juryn! :(Och jag tror inte alls att du är 40! :(Fast jag hoppas du hade en bra födelsedag ändå! 🙂

  Gilla

 8. Jag kan inte ta åt mig äran för att du vinner ”sämsta bloggen”, jag röstade inte på dig jag tycker nämligen din blogg är alldeles lysande. Så det så!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s