En trevlig tjej – Jag är golvad

Min snälle far har varit här och lagt in ett nytt golv i mitt kök, där jag också har min arbetshörna. Då: Trist grå linoleummatta. Nu: glänsande gyllene björkparkett.

Det känns bra att ha en riktigt fast och snygg grund att stå på när jag sitter och svävar ut i bloggosfären.

Kolla in!

golv75.jpg

18 thoughts on “En trevlig tjej – Jag är golvad

 1. Jag brukar inte tycka om gula väggar men det ser väldigt trivsamt ut hos dig. Jättefint. Ljust och glatt och jättefint.

  Gilla

  • Just väggarna funderar jag lite över.Jag målade dem gula just för att kompensera att golvet förut var så grått och trist. Men nu behövs den gula färgen inte på samma sätt, funderar på att måla vitt typ.

   Gilla

  • Haha! Det VAR grått när jag flyttade in.Tjejen förut hade målat allt grått. Jag tror det var menat att se sobert ut, men hon kan inte ha varit nykter när hon målade, för det gråa var inte bara där det skulle vara liksom.

   Gilla

 2. Hon kanske bara var lika värdelös på att måla som jag. Men denna semestern SKA jag fixa min köksvägg. Tapet eller färg, det ska bara göras. Damnit!(Jag gillar färg. Behåll färg.)

  Gilla

 3. Tanken (sedan 2½ år) är att det ska bli en guldvägg. Nu är där en jättefin tapet som var nyuppsatt precis när jag flyttade in men som inte passar mig. Vit med stora limegröna strukturblommor. Vilket är lite det som är problemet. Om jag inte vill ha en blommig vägg är det inte bara att måla över…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s