En trevlig tjej – Hon försökte döda mig!

Jag brukar gå till en thailändsk salong i mitt hus där jag hittills har blivit masserad för min fibromyalgi på ett snarare svenskt än thailändskt sätt. Lite lagom hårt sådär och väldigt välgörande. Men idag var min vanliga behandlare upptagen, och jag fick en lite äldre kvinna.

Hon försökte döda mig! Men först ville hon bryta av ryggraden på tre ställen. Hon sa ”If you pain you say oj!”

Jag sa oj! Jag skrek OJ!!! Men hon tryckte bara hårdare och försökte knäcka ett ben till.

”Soft massage good for me, not for you!” sa hon som förklaring och fortsatte.

Och thailändskorna som ska vara så ”mjuka och behagliga” enligt en del av alla de män som säger att de hellre vill ha en thailändska än en svenska till hustru. De männen vet inte vad de ger sig in på.

Men visst kände jag mig bättre efteråt. Lättad över att ha överlevt i alla fall.

31 thoughts on “En trevlig tjej – Hon försökte döda mig!

  • Ja har jag inte sagt det? Men den är bättre nu än den har varit. Vet inte om jag skulle uppfylla alla punkter nu, har inte kollat.

   Gilla

 1. jag går på utredning så jag vet inte det än. Men jag ”skulle förbereda mig på att det är fibro” sa reumatologen. Hur fan förbereder man sig på det liksom.

  Gilla

  • Jag vet inte 🙂 Men vill nog hellre ha det än reumatism, då som sagt människor blir i alla fall avsevärt bättre som har fibro. Nu minns jag, jag hade en jättedebatt här på bloggen om fibro men det var i din frånvaro. Man kanske borde testa LCHF, det har ju tydligen hjälpt många.

   Gilla

 2. En fibrojättedebatt :)Ja, man kanske borde. Jag har läst att många mår mycket bättre, och inte har samma värk, det vore skönt om nåt funkade.

  Gilla

 3. Ja, jag tänkte skriva ”kan ana hur debatten gick”.Inbillnings/käringsjuka.Low Carbs, high fat – står LCHF för det? jag tror jag äter precis tvärtom.

  Gilla

  • Det är rätt. Jag tror det är värt att pröva. I synnerhet att inte äta en massa vitt mjöl, vet nästan ingen som inte blir bättre av att minska på det.

   Gilla

 4. Men gud så underbart det måste vara att ha någon som knäcker till en sådär.Jag brukar hänga mig över möbler och knaka loss titt som tätt. =)

  Gilla

 5. Aj, det lät lite väl hårdhänt det där. Men skönt att du känner dig bättre. Min mamma kan inte masseras pga sin Fibromyalgi….eller vad 17 gör hon hos sin sjukgymnast *funderar*

  Gilla

  • Jag vet vad det är, och jag har funderat över att de mestadels verkar ha män som kunder.Men jag tror att det säger något om männen och inte om salongen.Och i dag gavs det fatkiskt pedikyr till en kvinna när jag kom dit.

   Gilla

 6. Anna vet du, när man har fibro ska man helst ha sk fibromassage, möjligtvis vanlig lätt massage. Det ska inte göra så ont som det gjorde för dig för då drar musklerna ihop sig av smärtan, det ska vara så att man kan vara helt avslappnad så att blodtillförseln inte stryps.Gå inte till henne mer.

  Gilla

 7. Åh herregud, en kvinnlig massageterrorist! Låter livsfarligt ju!Om du fortfarande har ont i morgon tycker jag att du ska gå dit och ge henne en likadan behandling.

  Gilla

 8. Sån där skön taktil massage med en trevlig massör med varma mjuka händer … nej nu ska jag sluta göra reklam för mig. :O)

  Gilla

 9. Hua. Jag är hemskt skeptisk till massage annat än möjligen i hemmets lugna vrå men jag har, efter mycket tjat, sagt ja till att följa med mor och svägerska på thaimassage i augusti. Nuvettefan. Men jag kan nog inte ångra mig igen.

  Gilla

  • Hm. Såhär är det: Massage rent allmänt är ett av de bästa saker som livet erbjuder.Men just thaimassage…kan du inte styra över det till nåt annan massageform? Samt betala mellanskillnaden…

   Gilla

 10. Jag är mycket tveksam. De är hemskt förtjusta i såntdär och tjatar fortfarande om att jag inte ”tog chansen” till massage när vi var i Thailand i vintras.

  Gilla

 11. Åh va gött!Det enda rygg sträckande jag får är när gubben kramar för hårt och lyfter smatidigt! Då jäkla rasslar det som en kedja i ryggen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s