En trevlig tjej – Jag har också tjännslor!

Jag är så arg nu så jag vet inte vad jag ska göra! Någonn skrev i en kåmmentar ”Och den där Anna ska vara svensklärare!”.

Det var så himmla orättvist och tasskigt sakt. Jag är svensk lärare men jag är också en mäniska av tjött och blod, och jag har också tjännslor faktist!!!!!!

Det var vad jag skrev tillbaka. Där fick dem!!!! Skulle tro att dem är rätt svars lösa nu!!!

35 thoughts on “En trevlig tjej – Jag har också tjännslor!

 1. Minns inte… *Mogi börjar bli gammal och gaggig*Om man skyller det ena på mig, kan ju alltid ta skott förallt det andra också…Kram från Mogi

  Gilla

 2. Känner inga idioter…Kanske inte alltid håller med, men jag känner inga idioterAlla har ett värde och rätt att få vara som de är..En svensklärare är ju jag och en svensk lärare också…Kanske var det mig någon pratade om… och vi har juinga känslor eller?OBS! Ironiserar lite här..Kram från Mogi

  Gilla

 3. Klart du skriver fantastiskt bra! Jag tror tyvärr aldrig jag skulle kunna bli lika duktig som du hur mkt jag än försökte… Du är min svenska-gura Anna, verklgen! 😉

  Gilla

 4. Ståpå d. Jag tx tycker att det är bra att vara ärlig typ, bara säga sin mening lixom. Skit SAMMA IFALL nån tar illa upp, ja menar, det är ju deras probs. LOL.

  Gilla

 5. Visserligen anser jag att du behöver tas itu med, men det är ju förskräckligt att du ska behöva bli så ledsen.Därför har jag beställt tid för dig hos ärkediakonen i Knäcktjohultsdistriktet i din församling. Han har lovat att själavårda dig så länge han har lust.Gå in genom nödingången, den som är ovanför den där spiraltrappan av aliminium på söderväggen. Sedan är det bara rakt genom korridorren, ut på taket, in genom takfönstret till vänster och nerför trappan till bottenvåningen. Där går du ut genom säkerhetsdörren och ringer på klockan där så kommer någon och släper in dig!Se bara till att du kommer i tid!

  Gilla

  • Bra..lungnad nu. Det är inte det att det är nått fel på sjelva kyrckobyggnaderna, och det kan vara jettefin musik och så men jag klarar inte av när dem håller på framme vid alltaret. Och börjar dem prata om gud och jesus och sånt så går jag ut!!

   Gilla

 6. Bra Anna! Äntligen en vettig lärare som förstår att man ska skriva som det låter och inte på något mystiskt tillkrånglat sätt som moderna människor inte begriper!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s