En trevlig tjej – Försök att inte underskrida hastighetsbegränsningen!

Snigelfart_s3.jpg

Det är min bror som tagit bilden och gjort montaget. Men jag fick med benäget tillstånd av honom publicera det på bloggen. Vad fan betyder benäget tillstånd?

*och jag ska vara svensklärare – igen*

21 thoughts on “En trevlig tjej – Försök att inte underskrida hastighetsbegränsningen!

  • Gör den?! 🙂 Det såg jag inte! Men man kan ju tolka det som att den skiter i hastighetsbegränsningen och minsann tänker ta sig fram så långsamt den vill!

   Gilla

 1. Mmm.. intressant att se hur h*n läser skylten.. Man får väl hoppas att han (hon?) läser och förstår.. *L*Benäget tillstånd? Är det inte sånt som gigolos behöver ha ibland..? 😉

  Gilla

 2. Benäget tillstånd? Är det inte lite som att han uppmanade dig att ha med den i bloggen? Eller, det kanske är enträget jag tänker på.Cool bild i alla fall. Jag älskar sniglar. Särskilt den intelligenta sorten som läser trafikskyltar!

  Gilla

  • Haha ja du vet nog bäst när det gäller benäget tillstånd. Fast som jag minns det var det JAG som frågade om jag fick visa denna bild på bloggen?Annars håller jag med. Det finns ju tyvärr en hel del trafikdårar bland sniglarna som inte bryr sig om att de är mitt på vägen när man kommer och kör…Och då går det som det går. Vilket det inte gjort om de bara läst skyltarna!

   Gilla

 3. På Bornholm finns en krog som serverar smörgåsar med stuvade mördarsniglar. Enligt traktören var det stor åtgång på dessa stuvningar och tillgången var på lokalt producerad råvara var god.:O)

  Gilla

 4. Tycker det är taskigt gjort. Herregud så stressad snigeln ska bli!30 km gör den väl inte på ett helt år! Och nu begär din bror att den ska fixa det på en timme! 🙂

  Gilla

 5. Har ingen större koll på det. Vet inte vad hastighetsrekordet för en snigel är. Är det någon som orkar mäta det överhuvudtaget? 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s