En trevlig tjej kommer troligen att försvinna

Jag fick för mig att jag skulle bli riktigt riktigt pigg inför höstterminen. Så jag gick och köpte en burk med grönt pulver som var dyrt som attan, och som ska ha ”en kraftigt utrensande effekt”.

Sedan blev jag lite orolig. Om den nu är så effektiv och rensar ut ”gifter”och slaggprodukter som de påstår, så kanske det inte blir något kvar av mig? Det kan ju visa sig att hela jag består av…skit och när jag blivit renad är jag försvunnen.

Så kan det gå.

.gift221.jpg

Bilden: Gott? Det sa jag inte…

40 thoughts on “En trevlig tjej kommer troligen att försvinna

 1. tänk, det där har jag också funderat över.vad som egentligen finns inuti.och jag har som du mina aningar…egentligen skulle jag också köpa ett sånt preparat så kan vi se vem som försvinner först.eller nåt annat. . .kul.

  Gilla

  • Nej det här heter Super Green och innehåller en massa andra klorofyllgrejer och alger, men inte just spirulina. Spriulina smakar för övrigt skit.

   Gilla

 2. Själv blir jag lite stressad varje gång jag använder Yes, eftersom det ju ska lösa upp fett, vilket jag består av till minst en tredjedel… Som tur är så verkar det inte tas upp via huden. Eller som otur är. Jag kan inte riktigt bestämma mig.

  Gilla

  • Nog fan tas det upp via huden. Mina händer känns som papper efteråt. Därför använder jag såna där diskhandskar. Dessa får mig dessutom att känna mig attraktiv och sexig som inga andra kläder kan.

   Gilla

 3. Jag fick en påse viktminskningste av en som behöver det bättre än jag, det smakar fullständigt vidrigt, men rensar och laxerar utan dess like, tydligen, och är inte speciellt dyrt.

  Gilla

 4. Jag trodde du hade skrivit ett av de hjärtskärande nu-försvinner-jag-från- bloggen-inlägg.Men det vara bara den inre skiten som skulle ut. Aha.

  Gilla

 5. Det där ser ut som det algprov vi tog ur en sjö som är tänkt att bli råvattentäkt till en sommarstugeby på ca 400 tomter. Miljövårdsinspektören skruvade av burklocket tog en lätt sniff av aromerna och lika grön i nyllet som burkens innehåll sa han.”Åh fy fan! Kloak!”:O)Jag skulle passa mig väldigt noga för att dricka något ur det där glaset!:O)

  Gilla

 6. Det där såg inte så gott ut…. men det gör säkert nytta… men jag tror nog att det blir bara det trevliga kvar :-)Ang ”glassarna” hos mig…ja de smakar inget vidare 🙂

  Gilla

  • Jag fick i mig det. Sen fick jag upp det..nej då skoja bara.Men piggare nej. Snarare stämmer det att som de sa i affären att man skulle få ont i huvudet ”p g a den utrensande effekten” de första dagarna. Jag har alltså lite ont i huvudet.

   Gilla

 7. Ang kommentar hos mig om magenFör min del verkar det som allt konstigt med mig skyller de på min fibromyalgi…. Det senaste jag fick gå igenom var när jag fick starka ansiktssmärtor på vänstra sidan av ansiktet, den läkare jag fick träffa röntgade ansiktet och hittade ingenting och skrev då ut citodon mot smärtorna och skyllde på min fibro, när min ordnarie läkare kom så satte han diagnosen ganska snabbt.. trigeminusneuralgi och jag fick rätt medicin av honom. Har fortfarande ont då och då men nu vet min läkare vad det är….Jag vet att jag blir sämre i magen när jag inte äter bra mat..och så var det med gårdagens anfall, då hade jag ätit pannkaka och jag har hållt mig ifrån mjöl nästan hela sommaren…

  Gilla

 8. Själv impulsköpte jag en förpackning för 209 kr på apoteket…. Något som förhoppningsvis ska göra mitt åldrande mindre pinsamt…

  Gilla

 9. Att ha ont i huvudet är ju ingen hit.Ta en Citodon eller Anervan.Det är det jag brukar göra när jag får migrän.Fast det var ju inget bra råd att du skulle ta en massa medikament. Då förgiftar du ju kroppen.Skit i vad jag skrev, Anna.

  Gilla

 10. Min chef köpte sånt där jox. Hon höll på att skita ihjäl sig och blev helt utmattad, så hon var tvungen att sluta upp med det.

  Gilla

  • Det händer mig ofta att jag bara ser den som kommenterat underst – SEN upptäcker jag att det fanns fler kommentarer över! Men det tar lite tid för mig…

   Gilla

 11. Du får inte försvinna någonstans…! PS det där ser ut som gödningsmedlet jag ger mina tomatplantor. Inte blir det några tomater heller… 😉

  Gilla

 12. Du Trevande härovan, du kanske inte får ngra kommentarer för att du inte synligjort din blogg? Svårt att klicka på den = svårt att kommentera.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s