En trevlig tjej – Vad menar han?

Jag tycker att det är viktigt att vi som har hund försöker lära oss hundens språk. Därför har jag en fråga till er: Chippen räckte ut tungan åt mig när vi var ute på promenad denna härliga lördag. Ni ser själva på fotot hur han gjorde.

Vill han vara dum och retas när han gör så eller menar han inget illa med det egentligen? Vad tror ni?

 

22 thoughts on “En trevlig tjej – Vad menar han?

 1. Om han nu nödvändigtvis skulle ha ett fotbollsspelarnamn, så varför inte efter nån som kan spela fotboll? Henke, Zlatan, Ronaldo? Eller nåt. Du begriper väl att han blir retad av sina kompisar?

  Gilla

  • Jag har inte tänkt på det, då jag inte är så insatt i fotboll. Jag har ju sett att han ser lite melankolisk ut ibland, men har inte förstått att det beror på att han blir mobbad.Tja, Ronaldo tror jag skulle passa honom bra.

   Gilla

 2. Asså helt ärligt så tror jag att han slickade sig om skägget som hundar brukar göra.Alltså ingen baktanke.Men jag vet inte, jag är ju ingen hundägare…..

  Gilla

 3. Han har dåligt samvete för nåt och funderar på att ”göra en pudel”. Problemet är bara hur han ska få dig att förstå för vad? 🙂

  Gilla

 4. Ja, visst verkar jag!:)Men skenet bedrar….eller hur det nu var.Vaddå ”skenet bedrar” förresten?Vem bedrar vem?:SOch vilket sken?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s