En trevlig tjejs träningsbok ute nu!

träningsbok516.jpg

Nu kan du få drömkroppen på bara tre år! En trevlig tjej delar med sig av såväl sina bästa som sämsta tips när det gäller att få kroppen som får andra att dregla. Köp nu!

Medlemmar 349:-

Icke medlemmar 150:-

Lägg i sopkorg

62 thoughts on “En trevlig tjejs träningsbok ute nu!

 1. Jag är ju en riktig fjäskare så jag blir medlem på stört, lite pengar måste du ju få in och sen dansar jag hem med boken under armen. Leif GW Person har ju läst den!!!!!!!!

  Gilla

 2. Så lite så, du gör ju helt rätt, pöbeln orkar inte tänka, utan blir glada när de får hoppa hopprep tillsammans med dig.

  Gilla

  • Snälla himlen, sluta att kalla alla för pöbel som inte tycker att din blogg inte är det mest läsvärda som finns här. Det är inte mitt fel! Koncentera dig på dina egna texter i stället för på andras om du vill ha fler läsare.

   Gilla

 3. Kan jag få två böcker till Vacek! Han behöver något att riva av sig på. (Det går lika bra med feltryckta 3 schilling banco frimärken om du har det.):O)

  Gilla

 4. Jag ska, men ordet ”pöbel” är inte fel när det gäller din bild. Jag tolkar den runda bollen som Tellus och stackarn på den som en människa utan direkta tankar på att arslet ser rätt töntigt ut i vädret.

  Gilla

  • Ja. Har du också funderat över varför jag publicerade den bilden? Kan det vara just för att bilden ser töntig ut eller var detta en ”seriös” bild? Där fick du som tänker så bra något saftigt att fundera över. F ö förstår jag fortfarande inte vad du menar med pöbel. Är Lindalou pöbel alltså?

   Gilla

 5. Ägg funkar inte kan jag meddela och pingisbollen försvann, troligtvis in i navelhålet. Återkommer om det om/när jag hittar den igen.

  Gilla

 6. Historien och nuet visar att de flesta av oss är mer eller mindre ”pöbel”. ”Pöbel” för mig är människor som håller varandra i handen i grupp och inte vågar stå helt ensamma med udda tankar i den stora världen där krig rasar ständigt.

  Gilla

  • Du är alltså avundsjuk för att jag har några som ”håller mig i handen” och som jag håller i handen, dvs de som kommenterar flitigt hos mig. Men det har ju du också! Men när jag har det är det fel, enligt dig, bara du får ha det.

   Gilla

 7. Pöbel = Ordet används i svenskan starkt nedsättande och betyder folkmassa med föraktade personer ur de lägsta samhällsklasserna.Inte särdeles smickrande att höra till pöbeln, alltså.

  Gilla

 8. anna.jag är så galet glad att du finns.att dina insiktspackade ideer aldrig verkar ta slut.tre år är nämligen en alldeles utmärkt tid att transdeformera sin kropp på.det vet alla som någonsin mobbat sig själva pga av vikt och vara av vikt-löshet.storjävlabrakavarm kram på dig!

  Gilla

 9. Jag bryr mig inte ett dugg över hur många kommentarer du får, utan varför folk skaffar sig ett socialt nätverk här och sen kommenterar om deras kompisar visar en bild på typ sin tapet. Det är den psykologiska faktorn jag grubblar över och ofta gjort när jag försöker förstå livet.

  Gilla

  • Du bryr dig uppenbarligen MYCKET om hur många kommentarer jag får, eftersom du ägnat många kommentarer och inlägg åt att just klaga på detta. Det som är fascinerande är att du inte ser att du fungerar precis som vi andra här. Någon skriver Puss och kram till dig, och du går upp i spinn av glädje och kramar och pussar tillbaka. Det är inget fel i det, men när du tror att du är annorlunda blir det komiskt. Du anklagar andra för att bo på bloggen fast få är här så mycket som du, du skriver tillbaka till dem som skriver snällt till dig, du skriver nonsensinlägg själv ibland men går i taket när andra gör det, du kan vara ironisk själv men missförstår totalt när andra är det.

   Gilla

  • Dessutom är du en mästare på att slingra dig från det som frågan gäller och raskt byta ämne om det du anklagat någon för inte håller för närmare granskning. Som t ex med pöbel; när det går upp för dig att du just förolämpat några av dem som kommenterat flitigast även på din blogg försöker du slingra dig med något kvasipsykolgiskt svammel om vad ”pöbel” betyder.

   Gilla

 10. Det som skiljer mig från många andra är att jag inte åker runt på en sparkcykel varje dag och delar ut kramar till meningslösa inlägg.

  Gilla

  • Det är du visst! Alla som kommenterar här är pöbel, medan bloggens intelligentia kommenterar hos Vår Himmelske Fader – försök att få ihop den om du kan.Jo men din man ser väl upp på den? (usch på mig).

   Gilla

 11. Usch på dig hahaha.Pardone moi. Jag skrev fel. Jag är pöbel, klart jag är. Jag är överpöbeln , sån jävla stammis som jag är här.;-)

  Gilla

  • Det behöver du inte; jag vidhåller att man måste kunna ta kritik om man publicerar sig offentligt. Men om du häver ur dig kritik och jag svarar på den så vore det fint om du svarade på det som frågan gällde, vilket du sällan eller aldrig gör (som tex min kommentar om det är Nea du menar – då blev du rädd eftersom du inser att Nea minst av allt far runt på en sparkcykel och du gärna vill behålla henne som kommentator hos dig. Och du är mån om att behålla dina vänner, precis som jag – right?).Men såhär: Jag förstår att du tog illa vid dig av mitt inlägg om ”rakade fittor” och jag tycker kanske att det var i elakaste laget från min sida, även om det inte var så allvarligt menat. Men så ofta och så mycket som du häcklat och hånat andra bloggare så tänkte jag att du kunde tåla det. Det kunde du inte och jag kan förstå det, för inget gör så ont som när någon driver med en, inte ens den värsta elakhet gör ont på samma sätt.Jag är medveten om det. Men om du inte förstått det så är ”En trevlig tjej” en väldigt ironisk titel. Jag är faktiskt inte så trevlig.Puss på dig själv du!

   Gilla

 12. Jag tog inte illa upp över det inlägget och när jag skriver mina texter här, så syftar de inte på bloggare, utan samhället utanför bloggen, men måste jag skriva folk på näsan för att de ska fatta det?

  Gilla

  • Om du skriver ”inte en dag utan att du höjer ribban på hur patetisk en blogg kan bli” så uppfattar jag det INTE som att du talar om ”samhället utanför bloggen” – vad nu detta är, bloggen är givetvis en del av samhället. Jag uppfattar det givetvis som ett angrepp på mig, om inte personligen så i alla fall på min bloggpersonlighet.Men jag tror dig inte riktigt när du skrev att du inte tog illa upp. Självklart tog du illa upp. Jag skulle tagit illa upp själv, lite grann, måste jag erkänna. (Fast jag skulle inte skrivit så om du inte varit så taskig själv.)Himlen;: Väldigt många här tycker att du skriver väldigt bra. Men du påtalar för andra om och om igen hur dåliga de är och hur mycket bättre du är. Så onödigt och dumt gjort, när man är i så stort behov av bekräftelse som inte bara jag utan även du är!

   Gilla

 13. Tillägg; världen utanför bloggen har också dem som är trevliga, andra som är elaka och vissa som försöker bestämma regler.

  Gilla

 14. Snälla Anna, håll dig väl med ”poeten” så han fortsätter kommentera här. Hans bortförklaringar håller världsklass och kommentarerna är underhållning på hög nivå.

  Gilla

 15. Skrattar lite här… ser endel kommentarer om pingisbollar som försvinner in i naveln och magar som kallas pöbeln… *fnissar*

  Gilla

 16. *skratt*Tack för att du fick mig att skratta mer en en gång idag. Boken ser ju naturligtvis ut som en ”måste ha” och jag undrar när tillhörande dvd med övningar kommer ut. Kanske något för kommande tv/ blogg-shopp inlägg. Sen var det ett väldigt intresant avsnitt av bloggsåpa här. Spännande, jag måste definitivt återkomma för att se upplösningen av veckans avsnitt.

  Gilla

 17. Haha….vad roligt det är med ”Himlen kan vänta”… Människor som tar sig själva på för stort allvar samtidigt som de sakna ingredienser som fantasi och humor är bara för komiska! Fast han uppnår ju syftet när han får så mycket uppmärksamhet bland kommentarerna så det bästa är väl att bara ignorera…eller…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s