En trevlig tjej återutger sina bästa verk

Sedan jag häromsistens visade att jag också kan skriva poesi har efterfrågan på en nyutgåva av mina tidigare poetiska verk varit stor. Jag ville naturligtvis försöka möta upp denna efterfrågan. Därav En trevlig tjej – The Ultimate Collection.

Håll till godo, här är en av mina allra bästa dikter som jag skrev redan tidigt i min karriär:

Kärleken, elden hatet

Allt det var vi

Kakan som låg på fatet

Men det var jag som tog den

Jag tog och tog

och åt och åt

Du log

Ett litet ord vill jag säga

Förlåt

Nu vill jag ha dig tillbaka

Och för alltid vara din kaka

36 tankar på “En trevlig tjej återutger sina bästa verk

 1. Fast din text som krigar mot min blogg, har väl legat kvar längst, eftersom den berör hela bloggen här. Sen hamnar dina andra texter där för att du har bloggvänner som tror de är ett misstag om de inte tummar.

  Gilla

 2. Självklart, men nu kan vi väl istället njuta tillsammans av att Sofia OO intagit scenen. Vad får jag bjuda på för godis damen?

  Gilla

  • Jag kan iofs förstå vad du irriterar dig på, men samtidigt så har ju hennes bloggstil straffat sig själv. Inlägg efter inlägg med noll kommentarer.

   Gilla

 3. Det jag mest funderar över, finns hon eller är det bara en ab bloggare utan uppmärksamhet som driver med den stackars mänskligheten för att få betalt?

  Gilla

  • Jaja, inget mer skitprat om en enskild blogg nu. Då blir det nätmobbing och sånt ägnar vi oss inte åt på min blogg – utom när jag själv skriver inlägg om dig förstås.

   Gilla

 4. Såå nåja. Förr blev man inte deprimerad, man blev melankolisk. Melankolin troddes komma från mjälten. För en poet var melankoli ett svårt aber, eftersom det kunde innebära skrivkramp men samtidigt var det också en smula fint att kunna tillstå att man hade en melankolisk läggning, det ingav respekt och förklarade dennes stundom egendomliga beteenden och känsloutbrott. Än idag förekommer det att ångestfyllda personer vill kalla sitt deprimerade tillstånd för poetisk känslighet.Tegnér drabbades under en period av svår melankoli och skrev då dikten Mjältsjukan.:O)

  Gilla

  • Då förstår jag! (Jo jag visste att olika organ och vätskor förknippas med olika sinnestillsånd, men kände inte till denna dikt.)

   Gilla

 5. Alltså… slutklämmen…”Nu vill jag ha dig tillbaka – Och för alltid vara din kaka”Det är så bra alltså!!! Jag fick gåshud och började nästan gråta!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.