En trevlig tjej – Han är smartare än jag trodde

Min senaste Hundstallshund Dobby är en smart kille. I går blev jag förbryllad över att ett vitt kurvert låg prydligt på min huvudkudde – jag undrade varför min pappa som varit där och hälsat på lagt ett brev där utan att säga något. Sedan förstod jag att det var Dobby. Men brevet var helt otuggat och det var bra för det var ett viktigt brev.

Men i dag kom en räkning från Tele2 med posten. Dobby var på den direkt och nu var hans ambition att slita brevet i småstrimlor.

Han förstår uppenbarligen vilka brev man ska vara rädd om och vilka som man gör bäst i att förstöra!

 

18 thoughts on “En trevlig tjej – Han är smartare än jag trodde

  • Helt klart. Dessutom ville han gärna få till stånd att jag skulle jaga honom för att få tag i brevet, vilket jag inte inlät mig på – du har rätt i att han mycket väl skulle bli en hustyrann om han får chansen. Jag drämde min nyckeklippa i marken bredvid honom och då släppte han brevet i rena förskräckelsen -annars hade det som sagt varit småstrimlor nu.

   Gilla

 1. Den där minen när han blänger på kuvertet är bara för underbar.Man ser hur han VILL slita sönder det, men samtidigt har han en känsla av att NÅGON kommer att bli hemskt arg på honom om han gör det. ;o)

  Gilla

  • Jo och det blev jag också. Då satt han under köksbordet och tjurade några minuter, innan han kom och ville krypa upp i knät igen. För en kvart sedan upprepades samma procedur med mina trosor, som han såg som ett ”byte” han inte gärna ville bli av med och kröp in under min säng med. Men jag var smartare än han igen och fick tillbaka dem ganska snart – men nog försöker han testa mina gränser alltid, den fege lille machomannen jag fått ta hand om….

   Gilla

  • – Jag är en dobermannpinscher! säger han själv.- Nej det är du inte. Du är en DVÄRGpinscher säger jag. Taskigt kanske, men måste ju upplysa honom om sanningen….

   Gilla

  • Riktigt kaxig är precis vad han är det. Jag ska ha honom till söndagkväll som det är sagt nu – anmäl dig till Hundstallet så kan han bli din… : )

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s