En trevlig tjej – Vad jag äter är min ensak

Herregud, ni kan väl ändå inte klaga på mig för att jag äter brysselkål?!

Tala om för mig på vilket sätt det skulle vara skadligt, så lovar jag att sluta. Tills dess är det faktiskt min ensak om jag någon gång ibland tar mig några brysselkål!

brysselkål629-ed.jpg

37 thoughts on “En trevlig tjej – Vad jag äter är min ensak

 1. Pst! Säg inget, men jag käkar också brysselkål.De är dessutom hemkörda, så därför vill jag att vi inte pratar så högt om det…

  Gilla

 2. Nja, det beror ju hur du definierar skadligt, de kallas ju oxå ”brysselpruttar”, om du förstår vad jag menar. Du utsätter väl inte dina elever för skadliga ångor…..risken finns att du försämrar deras inlärningsförmåga.

  Gilla

 3. Förväll brysselkålen lätt, sedan steker du dom ihop med bacon, svarpeppar, en klick smör och tillsätter en matsked vitvinsvinäger de sista du gör! Salta efter tycke.

  Gilla

 4. Me Loves Brysselkål!Jag gör ett underbart gott mos at brysselkål och broccoli.Kok dem tillsammans så att de blir lite mjukare än man vanligtvis har ( Typ på engelskt vis)Kör de i en mixer. Lämna några brysselkål kvar att lägga i sist.Häll över kladdet i en kastrull. Tillsätt lite grädde och buljong (den på flaska) och värm ihop.Satans gott och mycket bättre än potatismos för kroppen och knoppen.Broccoli är sedan väldigt bra för män då den motverkar prostatacancer.

  Gilla

 5. Jag är oxå ARG, prutthumor och prutthumor, DET är väl inget humoristiskt med folk som går omkring och fjärtar, det luktar faktiskt illa och det är bla brysselkålens fel!!!

  Gilla

  • Jo. Själv säger jag varken det ena eller det andra (framför allt gör jag det inte givetvis) då jag har grav bajs- och pruttfobi. Det är därför jag har opererat bort hela mitt matsmältningssystem.

   Gilla

 6. Eftersom du opererat dig jkan du ju äta hur mycket brysselkål som helst, och alla andra gasframkallande grönsaker, det låter ju väldigt smidigt och behändigt, det tål att tänkas på, kansek vore något för mig och resten av befolkningen, bra för klimatet också, metangas, mmm, vore något för Mp att ha på sin partiprogram…Peter Eriksson skulle nog kunna tänkas anamma det.

  Gilla

 7. Jag undrar om inte slottsstek skulle bli extra kunglig tillsammans med brysselkål, helstekta champinjoner och små tomater och en klick portvinspetsad svart vinbärsgelé. Jag tror jag måste försöka göra det.:O)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s