65 thoughts on “En trevlig tjej – Årets julklapp är här

 1. man undrar ju om det inte är en deckare iallafall, fylld med blodiga recept,jag menar intriger. Synd på kniven, hade tänk köpa en i julklapp och då hade man ju kunnat slå två flugor i en smäll. När jag tänker efter får jag nog strunta i att köpa boekn, vill hellere ha kniven, den blänker så fint, skulle kunnat hängt den i granen.

  Gilla

 2. Åh jäklar!!!Jag tror ni får byta böcker, Lennart och du. Du får Vitlorges av honom och han får den här av dig. Sen kan jag dra mig tillbaka och bara sitta och ta det lugnt medan HAN lagar mat.PSDu kan FULLSTÄNDIGT bortse ifrån vad HAN säger om det här. ;o)

  Gilla

  • Såja. Det kan se lite läskigt ut, men innan för pärmarna finns en samling verkligt vassa recept: När du provat dem kommer du att säga ”slurp!”

   Gilla

 3. Nja, blondiner som blondiner det spelar egentligen ingen roll hur de låter.De får mig att tänka på ”den tjuvaktiga skatan” hela bunten!

  Gilla

  • Nä nu är du orättvis. Tänk på att jag visserligen inte ser så blond ut på bilden, men oftast är jag det. Och jag tar väldigt illa vid mig av dessa fullkomligt sanslösa beskyllningar!

   Gilla

 4. Du hade väl inte betalat.Han kan ju inte veta att du och jag har en deal. ;o)(Eller egentligen BORDE han veta det, men tja… du vet karlar)

  Gilla

 5. Dimridåer, jag tror inte ett dugg på vad du skriver, FALSK MARKNADSFÖRING kallas, det. Tror du att det finns en normalbegåvad människa som går på att det är en kokbok, allvarligt, titta på bilden, de vill ju bara vara snälla ,Anna mig hit, gull hit och dit.Det är en deckare, jag ser det på dina ögon, kokboksförfattare har liksom lite såsiga ögon, dina är inte i närheten av det.Och jag ljög förut, jag vill visst köpa boken, speciellt om den är lika skrämmande som du på bilden, jag blev bara lite purken för att jag inte fick kniven oxå. Jag är j-t trött på böcker typ Alexander McCalls. Mma Ramotswe, en riktig mes, jag vill ha action och spänning, nja lite romatik är aldrig fel heller.

  Gilla

  • Fy fasiken vad du är taskig, v-slip! Mina ögon är visst såsiga, i synnerhet när jag går ut och det blåser.Men bra att du vill köpa boken, då kan vi vara vänner ändå.

   Gilla

 6. Jag har inte sett till nåra pengar…Men hur blir det med premien nu då? Jag vill ha nåt riktigt skojigt, som en fontän till kollo. Eller en pool kanske…

  Gilla

 7. jag vill oxå ha något om han Lennart får, annars blir det inte rättvist!!(ja, jag skulle ju inte skriva mer, men jag vill bara vara säker på att jag inte blir utan, gärna en (kniv), men jag nöjer mig med pool jag med)

  Gilla

  • Men Lennart är väldigt bortskämd, det måste du förstå. Han bara vill ha och vill ha. Jag tror det är därför som hans föräldrar (eller om det är Barbro) ska skicka i väg honom på kollo i sommar.

   Gilla

 8. Men vaddå…?Jag har bara två sketna vattentunnor vid kollo och då är det väl inte för mycket begärt med en fontän?Eller pool…?

  Gilla

  • Jag förstår att du har det svårt Barbro! Men som sagt, en kollovistelse i sommar där han får lära sig att ta hänsyn till och leka med andra barn tror jag kommer att göra susen! Ge inte upp!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s