En trevlig tjej – Viktigt meddelande: Aladåben inställd!

På grund av att jag ideligen distraherats av att behöva svara på kommentarer här på bloggen under dagen har jag inte haft någon som helst möjlighet att tillaga aladåb i dag.

Jag är mycket ledsen för det inträffade, men hoppas att ni har förståelse för att detta i första hand måste skyllas på dem som kommenterat min blogg, eller som själva skrivit inlägg som jag känt mig tvungen att kommentera under.

38 thoughts on “En trevlig tjej – Viktigt meddelande: Aladåben inställd!

 1. okej ockäj! jag förstår att jag hade lite för högt ställda förväntningar på aladåben, men för mig som aldrig ens provat att göra en själv finns väl en liten förståelse att vänta?…eller vaddå? Jag väntar till du väljer att göra en filbunke, för det har jag heller aldrig gjort

  Gilla

  • Jag har heller aldrig gjort nån aladåb. Jag såg just på TV om en gubbe som hade gjort kalvdans till efterrätt, och hans gäster blev jättesura. Så jag vet inte om jag vågar mig på filbunke.

   Gilla

  • Som sagt, om det bara hade berott på mig så hade det inte varit några problem. Men alla andra som envisas med att kommentera min blogg de sabbar för alla andra!

   Gilla

 2. Amaryllis är en vacker blomma, azalea oxå. Själv är jag galen i pelargoner, har hela garaget fullt med övervintrade pelargoner. Självklart kommer det knoppar, jag satsar alla mina pelargoner på det, och om du visste vilka rariteter jag har!Skall du skriva en blombok nu, eller blir det en deckare iallafall….amaryllens hämnd… oohhh—jag ryser av spänning.

  Gilla

  • Jag slängde en pelargon i dag. Den var hur fin som helst när den stod ute, men sen jag tog in den blev den bara krassligare och krassligare.Man vet aldrig vad det blir för bok härnäst. Men det är inte otroligt att det blir en blombok, nej.

   Gilla

  • Men vem är du i så fall? Du har inte kommenterat under några andras bloggar här ser jag, så jag anar en viss anknytning till mig, eller är jag bara vilseledd?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s