En trevlig tjej – Han stack med en annan tjej igen!

Jag har skrivit en hel del om min relation med ängeln Gabriel, som många av er vet. Förra året blev jag lämnad av honom för en viss Angelina Julig, och nu har det hänt igen! Han har lämnat mig för den här änglatjejen. Så nu sitter man här..ensam till jul igen….

Skulle också vilja veta vad ni tycker – är hon snyggare än jag?

49 thoughts on “En trevlig tjej – Han stack med en annan tjej igen!

 1. näe asså du ser så fräsch ut och denna brutta är ju helt ärgig ju!vad dum han är Gabbe! ….men jag har sagt´ett förr å säger´ett igen: spola den grabben! hans guld är fejk och du är en TREVLIG tjej 🙂

  Gilla

  • Vad menar du, att alla tjejer inte ska ”dra över” alla män? Brukar det inte vara tvärtom? Och det där med kanter förstod jag inte riktigt, menar du MUSikanter, och att du alltså dras till musen och inte till kanten?

   Gilla

 2. jag är ju ofelbar så jag dras bara till rätt man! 😉 …men så är jag en rätt otrevlig tant oxå :)det är aldrig försent och om du vill kan jag ”trycka” till Gabbe så han flagnar! (äh… han har rätt till sitt liv han oxå, och ingen blir glad för att han gråter ;))live and let live du vet ;)god jul förresten

  Gilla

  • Jag har redan förstått att du har god smak, även i val av män (men läste senast i dag om alla kvinnor som skriver kärleksbrev till mördare i fängelset).Det var frestande att tacka ja till till förslag om att nita honom (så han flagnar -haha!) men du har rätt i din slutsats, tycker även jag trots allt.God jul själv!! (om vi inte hörs innan dess)

   Gilla

  • Vassegod, jag har låtit dem väl bakaHoppas de ska dig väl smaka!Ett trevligt och litet putslustigt rim är väl aldrig fel?Jo jag erkänner – det är alltid fel! Förlåt!

   Gilla

  • Nä inte än kanske, men jag skriver ju i alla fall om flyg rätt ofta, som du kan se i mina inlägg här under. Det borde räcka tycker jag!

   Gilla

  • Jag är stelare – fråga min massör! :)Fsst vingar är liite 2009 också, då en bok som heter ”I luften 2009” som jag har skrivit i, kom ut i förra veckan…

   Gilla

 3. Tack för kommentar !Vi är väl medmänniskor och inte kräk, Tycker det är synd om de som slår ner på andra ska få hållas. Bra med folk som Dongen o Puppe som går i bräschen för en trevligare blogg, det är bara att hjälpa till.ha det gott !MVH Agnetha

  Gilla

  • Jag förstår vad du menar, men vill samtidigt påpeka att även JAG har behov av få bajsa på någon. Men det finns liksom ingen som ställer upp frivilligt på detta, vilket jag anser vara lite osolidariskt.

   Gilla

 4. Man kan ju fundera över hennes sexuella preferenser också… med tanke på fågelskiten… *rodnar och håller för ögonen för sånt här vet jag inget om… neej…och fy och hemskt*

  Gilla

  • haha …Jag förstår vad du menar…huva!!! Man vill som sagt inte tänka på det. Och varför vill han vara med en tjej som ”gillar sånt”?

   Gilla

 5. Är det där problemet ligger?Han skäms över sina tillkortakommande gentemot dig?Om inte ens viagra hjälper…? Om man av livet gjorts oskicklig till äktenskap som vännen Pålle skrev…han som sydde tält efter tält utan att få bilda hem i nått av dom… Inte konstigt att han irriterade sig över kvinnor som inte höll tyst…Vad det nu har med Gabriel att göra?

  Gilla

  • Jag vet inte vad problemet ligger, han pratar ju inte utan bara ler och spelar harpa, så det är svårt att förstå vad som är fel då!

   Gilla

 6. Men alltså.. jag är singel och så attans desperat, och vad jag har hört så måste man slå en kvinna för att få en man. Minst. Gärna två. Tänkte att om man börjar med catfighten så kommer det en man. Attraktivt kanske.. =S

  Gilla

  • Ja men tänk då om vi både går till kyrkogården och slår allt vad vi kan på denna marmortjej, då är vi tre tjejer som slåss, vilket borde bli ännu attraktivare! Hänger du med till Bromma kyrkogård där hon bor? (obs vill förvarna om att du kan få en del blåmärken på händerna då hon hon är en riktig ”hårding”)

   Gilla

  • Jag är faktiskt lite mallig nu när det visat sig att både du och flera stycken här tycker att jag är snyggare än pangbruden på bilden ovanför, i synnerhet som hon inte har några kläder heller vilket jag antog att många män skulle bli väldigt upphetsade av!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s