En trevlig tjej – Den här boken trodde jag inte att jag skulle hitta hos mig

Det låter så fruktansvärt fördomsfullt, det jag tänker skriva nu.

Men jag hade svårt att se mig själv läsa en bok som Paolo Roberto har skrivit. Men nu gör jag det i alla fall. Jag brukar ligga i sängen och läsa om alla övningar i boken Träna en kvart om dagen och jag riktigt känner hur mina biceps sväller och hela jag blir så himla fit.

Sen brukar jag ta mig en liten nattsmörgås och släcka ljuset.

IMG_3878.jpg

18 thoughts on “En trevlig tjej – Den här boken trodde jag inte att jag skulle hitta hos mig

 1. den som ändå kunde ligga i sängen och läsa om det och sen bli ”fit”. Själv försöker jag att komma igång med träningen efter det väldigt lååånga juluppehållet, men jag har ingen inspiration alls, suck!Jag tyckte boken var bra, det där att det är viktigare att göra en kvart om dagen än några timmar i veckan. Nattmacka låter gott, mums!Jag blir hungrigare vartefter dagen lider, får knappt i min frukost, sen lunch njäe, framåt kvällen, nattkröken då vaknar magen till, låter inte vidare hälsosamt, fniss….men sån är jag.

  Gilla

 2. Det var inte menat som en elakhet mot Paolo personligen, men jag tror det är oerhört sällsynt att kändisar som han skriver sina egna böcker. De har för mycket om sig och kring sig och pengar saknas sällan, så de brukar anlita spökskrivare.

  Gilla

 3. At ligga och läsa om träning tror jag ger mycket. Får man sen även tillfälle att äta något gott, mycket och fort så kommer man också att uppnå målet en fulländad kropp åt en fulländad själ.Fast vilka mål du nu har utöver nattmålet vet jag inte. Smulor i sängen rekommenderar jag som ersättning för spikmatta. Det är billigare och godare!:O)

  Gilla

  • Jag märker att vi har samma inställning. Själv har jag en mängd träningsböcker, förutom att jag gärna köper Topp-Hälsa, Må bra och Fitness. Brukar bli riktigt härliga stunder i sängen! Jag har även en spikmatta som jag brukar ligga på, då smulorna i sängen känns betydligt mindre besvärande efter att jag legat på den.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s