En trevlig tjej – Vad vill du hora?

En av mina invandrarelever har förstått att det är viktigt, om än inte lätt, att kunna skilja på svenskans vokaler och uttala dem rätt. Han  hade nämligen en kompis som jobbade som dj, sa han. En gång när han jobbade hade det kommit fram en snygg tjej till dj-båset.

– Vad vill du hora? hade kompisen frågat.

Det hade inte blivit så populärt.

33 thoughts on “En trevlig tjej – Vad vill du hora?

 1. Jag skulle aldrig tillåta mig att inte förstå vår flykting här i Puskallavik. Visst har det krävt arbete att lära sig hans språk. Men vill man så kan man!Idag förstår jag utmärkt hans norska tungomål!

  Gilla

 2. Jag sökte egentligen en sketch från ”Helt Apropå” gänget (tror jag).Den handlade om hur det skulle låta om man skulle pratade helt utan å, ä och ö.

  Gilla

 3. Jag hor ingenting…sjung hogre!En vän till mig hade nyss anlänt från Bosnien…han visste att häcken var det samma som arslet…å fatta hur skraj han blev när hans kompis morsa erbjöd killarna en hundring på man om de hjälpte henne rensa häcken!:DKul tyckte jag:)

  Gilla

 4. ”Jag är jobbig och rastlös” det är en mening jag aldrig glömmer…. Personen ville så väl, men blev sååå fel… ; ) Och en helt sann historia!

  Gilla

 5. Invandraren framför mig i kön ville prompt ha ”en pussa”. Tjejen i kassan rodnade och blev väldigt generad. Efter mycket dividerande påpekade jag att det nog var en ”påse” han ville ha. Och minsann, det var det!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s