En trevlig tjej – Man ska aldrig ljuga

Jag ljuger rätt sällan, tror jag. Men en gång hade jag en ”manlig bekant” på besök, som i vanlig ordning gick runt och inspekterade min lägenhet. (Till denna ordning hör nästan alltid att lyfta på mina hantlar med lillfingret för att visa hur lättlyfta de är för dem.)

Men den här mannen var mer ”kulturellt intresserad” och stannade framför några teckningar som jag har på väggen. Då jag inser att de inte är några mästerverk precis (fast jag själv blir lite glad av dem och därför har jag dem på väggen) så drog jag till med: – De där är barnteckningar.

– Det ser jag väl! utbrast mannen förnärmat då.

Till saken hörde att jag var i högsta grad vuxen när jag gjorde dem, i alla fall över tjugo. Där fick jag. Man ska aldrig ljuga, tänk på det. Synden straffar sig alltid!

IMG_4267-ed.jpg

Bilden: Barnteckningar…erhm…

43 thoughts on “En trevlig tjej – Man ska aldrig ljuga

 1. Lite småljug å och då skadar inte. För övrigt skulle jag aldrig ha trott att det där var en barnteckning. (Sanning eller lögn?)

  Gilla

 2. förnärmade, skitnödiga, skitviktiga män.som inte gillar kvinnor som på ett eller annat sätt väljer att faktiskt ta plats.bre ut sig om så på en vägg, eller på bloggeneller ute i den där Verkligheten.eller (HEMSKA TANKE) det kan väl ändå inte vara mig det är fel på…..

  Gilla

  • Jag menade det motsatta, alltså vilka män har du träffat på som är lögnresistenta : )Men dig är det inget fel på. Det vet jag bestämt!

   Gilla

  • Ja fast det gäller att pricka rätt då min bror och hans sambo bor där också. De är inte fina men AMBITIONEN med den var fin, dvs jag gillar färgerna och bilden jag hade i huvudet när jag gjorde dem.

   Gilla

 3. åh.jaha.det motsatta.vänta så ska jag försöka ta mig från pottkanten.stön.stånk.uff.suck.så ja.tja, det finns just nu en som är osannolikt vettig.men han är väl det där undantaget som bekräftar regeln…

  Gilla

 4. Naivism var ordet……..Man ska inte skämmas för sina alster……En vacker dag (inte en snöhelvetesdag som denna) så blir du upptäckt som den nya tidens stora STORA Naiva Naivismmålande Naiismen

  Gilla

 5. Man ska ljuga smalt och långt sa min gamle arbetskamrat Ingvar! Han kunde konsten att skapa lögner som var mera trovärdiga än amen i kyrkan! Nu ser jag ju att du har flera Anna van Gogh på väggen. Det är imponerande att ha hittat så välbevarade målningar ur Vincents systers produktion. Hon tilläts ju inte få göra bättre konst än brodern så han tog ju helt sonika och satte sitt namn över hennes och gjorde sig berömd. Anna tvangs försörja sig med hjälp av de solrosor hon odlade på bakgården till det enkla kyffe hon fick bo i om hon dansade på Molin Rouge.Jodå Anna var duktig i mycket hon men brodern tog äran! Så var det!:O)

  Gilla

 6. Hahahaha….men han hade ju ingen aning om hur gammal du var då du gjorde dem, menar ….du var ju rena barnet då du var 20 år än vad du är vid 40 år eller hur?Kramar

  Gilla

 7. Hoppas du mår bättre nu och kan spegla verkligheten som den egentligen är; Mörker, kyla, otillgänglighet och kaos i kollektivtrafiken.

  Gilla

 8. Tycker dom teckningarna var fina =)) Själv är jag kass tyvärr på arr rita och måla tyvärr för jag tycker det är hemskt kul men det ser alltid ut som en 5 åring gjort det och det är mindre kul ha ha … Kraaam

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s