En trevlig tjej – Jag är faktiskt kvinna

Och en effekt av detta är att jag gillar sånt här:

IMG_4314.jpg

För er som inte vet vad det är kan jag upplysa om att det är sånt som tjejer färglägger sina ansikten med. Och när vi ändå talar om smink vill jag säga till alla män som säger att de gillar ”naturliga”  tjejer utan smink:

Det gör ni inte alls! Ni gillar tjejer som är snygga men som ni tror är osminkade, eftersom ni inte kan se det och inte kan något om smink!

Idioter. Att man ska behöva undervisa t o m på sin lediga dag!

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

57 reaktioner till “En trevlig tjej – Jag är faktiskt kvinna

  1. Du tar då allt på dina axlar, Anna.Var ledig och undervisa inte på dina lediga dagar. Du går in i väggen och det gör ont.

    Gilla

    1. Nästa gång du ser en tjej som du tycker är snygg: gå fram och skrapa lite på fasaden så får du se hur hon egentligen ser ut. Visste du förresten att face och fasad är bildade ur samma ord? Herregud, att man ska behöva undervisa t o m på en lördagskväll!

      Gilla

  2. Jag hävdar att den kvinna som inte osminkad skrämmer en man på morgonen, är för betraktaren en snygg och behaglig kvinna.Nils

    Gilla

  3. När mamma var ung hade hon en väninna som aldrig visade sig osminkad för sin pojkvän, hon tom steg upp före honom o sminkade sig…sen gick hon o lade sig igen. Konstigt om du frågar mig…..Jag sminkar mig….men ytterst, ytterst sällan. Kan det vara anlednigen att jag varit förlovad två gånger, men aldrig gift? *funderar så det knakar*Kram gumman!

    Gilla

    1. Vi kommenterade hos varandra exakt samtidigt nu. : )Det betyder antagligen att du har en fin hy utan smink så det är bara att vara glad! Kram

      Gilla

  4. Usch så pinsamt, självkart ska hon vara osminkad. Du skulle passa som svärmor, de är kända för sina vassa tungor. Ursäkta mig, jag hoppas att Du förstår att jag skämtar. Nils

    Gilla

  5. Det kan jag inte svara på, när jag ej har sett så många kvinnor tidiga mornar.Men jag tror säkert att Du räknas till de kvinnor som är till sin fördel även på morgonen.Nils

    Gilla

    1. Akta dig så jag inte publicerar ett foto i morgon bitti! Eller ta i alla fall något lugnande innan du går in på min blogg då!

      Gilla

  6. Asså, var har jag skrivit ”vi sminkade oss”??Antingen är jag blind eller jävligt full…så jag gissar på det förstnämnda.Kan så vara….förr….då hade jag en helt perfekt hy…ytterst sällan jag hade finnar…när jag fick det en gång mitt i pannan när jag gick på gymnasiet så var det en tjej kompis till mig som retade mig ….hon hade alltid finnar…men inte jag.Nu är jag bara torr och röd i fejjan…..fråga mig inte varför för jag har varit överallt och hört om orsaken bakom det hela….började för 5 år sen när jag jobbade som uska på Barn 4a, måste ha varit en chock för mitt ansikte att jobba där…..luftfuktighet som attans….stressigt som få….Eller så börjar jag bli gammal o skrynklig You tell me!

    Gilla

  7. BsOk, men det var inte Mr.Big som bjöd på middag och vin, jag valde att inte skriva vem det var som bjöd mig då denne person inte vill existera i min blogg. Det var en nära tjej kompis till mig. Hänger du med??

    Gilla

  8. Denna vinter har varit förödande. Jag har heller aldrig sett så gammal ut som nu….hmmKan det möjligen bero på att jag aldrig har VARIT så gammal som nu?Jag vet inte vad du tycker, men för mig KÄNNS det bättre att skylla på vädret. ;o)

    Gilla

    1. Jag tycker att man ska göra det som känns rätt, och för mig känns det också helt rätt att skylla på det. Jävla väder, tidigare såg jag ut som en retuscherad nyponros minsann!

      Gilla

  9. Jag hade en kollega på Posten, som påstod att mannen var guds gåva till kvinnan.Jag tyckte att det var att missbruka hans namn faktiskt.Nils

    Gilla

  10. För min del får kvinnor sminka sig hur de vill; om de ser ”naturliga” eller ”övernaturliga” ut, det kan kvitta, det viktigaste är ändå vad som finns bakom den sminkade ytan …*Sten är en osminkad sanning. Eller, kanske ändå inte …*

    Gilla

    1. Efter att ha kollat din sida tycker jag nog att du tagit i lite väl med pan caken… Det ser nästan ut som sten eller murbruk!

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.