En trevlig tjej – Bagge är ett svin!

Vi hade ju kommit överens om att gifta oss i dag, Bagge och jag. I alla fall hade jag kommit överens om det.  Men när vi så stod framför prästen och hon sa ”Tager du denna Anna…” så vet ni vad han svarade?

”Määääh!”

Nu vet jag att man inte kan lita på något får, utan att de är svin allihopa. (Han hade visserligen inte sagt något annat än määh tidigare heller, men jag trodde att han skulle ändra sig i kyrkan.)

Jag känner mig så oerhört sviken.

ca84f4088ab2056a.jpg

38 thoughts on “En trevlig tjej – Bagge är ett svin!

 1. Menar du att du hade 2 på gång…. Är inte bigami förbjudet….Eller är det en FD…..PG…….NF…..eller rentav en TF?????

  Gilla

 2. Kanske ska förtydliga förkortningarna….. de är i bland så korta så de kan vara svåra att hinna förstå……..FD = före dettaPG = pågåendeNF = nytt fårTF = tacka fanLite tidigt nanna än

  Gilla

  • Alltså man brukar inte säga ”nytt får” utan lamm. Men ok, det är ett nytt får och ett gammalt får på bilden. Men inget är ett gott nytt får, utan båda är svin. I fortsättningen måste du försöka skriva längre.

   Gilla

 3. Det är som vanligt… de där unga adelsmännen bara tar för sig och står inte för sina handlingar. Kära jungfru Anna, var ska hon nu ta vägen så grymt skändad och övergiven!?

  Gilla

 4. Kanske hans määhhhh…berodde på min frånvaro på ert bröllop? Han och jag har ju lite kontakt så där, utan din vetskap. Oooppss….sorry

  Gilla

  • Om Ister var här så skulle hon ropa Bränn bocken! Men så elak är inte jag, jag tycker det räcker att grilla honom med lite rosmarin.

   Gilla

  • De är gulliga! I synnerhet lillbaggen på bilden, som ville följa med mig hem och inte stanna i hagen med de andra fåren. Jag mår rätt dåligt med tanke på att jag inte är vegetarian, sen jag träffat honom, måste jag erkänna.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s