En trevlig tjej – Jag har en dold sjukdom

Jag undrar hur ofta kvällstidningarna har haft rubriken ”Trött och deppig? Du kan ha en dold sjukdom”. Rätt ofta handlar artikeln sedan om att ha en underfunktion i sköldkörteln. Det har jag!

Och det tycker jag var väldigt lattjolajbans att få veta, för eftersom det finns en medicin (syntetiskt sköldkörtelhormon) som fungerar mot detta så betyder min diagnos att jag har en chans att börja må bättre och inte vara så förbannat trött och frusen jämt. Dessutom lär det finnas goda utsikter till att mitt hår börjar växa ut igen, eftersom dålig hårväxt och håravfall är ett av symtomen vid denna diagnos. För sanningen är den att jag egentligen inte är skin head, vilket jag brukar försöka förklara för mina elever (äh, skoja bara).

Jag har tagit min första tablett i dag.

Bilden: Kolla vad mycket hormoner jag har på mitt soffbord! Det känns helt rätt inför våren, tycker jag.

34 thoughts on “En trevlig tjej – Jag har en dold sjukdom

  • Lite jobbigt att behöva operera förstås. Men du kan ju trösta dig med att äta Levaxin livet ut kommer även vi som slipper operera oss att måsta göra.

   Gilla

 1. Jag är lite tjurig, för det är inget fel på funktionen. Jag äter inga tabletter idag och allt funkar som det ska, förutom att den växer, och därför måste den tas bort:(

  Gilla

 2. Vad bra att du fått hjälp, hoppas du mår bättre nu. Lördagmorgon, starx efter sju, du verkar pigg, det var många tabletter på bilden, du har väl inte knaprat i dig alla på en gång? Nog för att det är vår men ändå, spara några till sommaren oxå!

  Gilla

 3. åh, vad kul att någon äntligen tar mina råd på allvar, mina barn chikanerar mig för det mesta och min man fnyser, och vad andra gör vill jag helst inet kommentera. Tack ska du ha, you´ve made my day!

  Gilla

 4. Haha, det är inte ofta man går omkring och önskar folk sjuka. Det låter så dumt, hoppas du förstår hur jag menar.Och jag har också ”tur” med provsvaren, men otur med en läkare som inte kan tyda dem.

  Gilla

 5. Jag tänker då verkligen inte gratulera. Jag kan inte ens tänka mig att tycka det är bra att ”du får vård”.Friskhetslinjen gäller!

  Gilla

 6. SVARA UPPRIKTIGT – NU !Annars skickar jag mina änglakompisar på dig som äter upp dig tills du ger svar på tal !!! >-)

  Gilla

 7. Då klipper vi var sin vinge, tillsammans eller inget mer garanti mot luftburen rabies från min sida ! *visar huggtänderna*

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s