En trevlig tjej – Har jag underbett?

Förlåt, jag vet att man inte ska tala om utseende högt sådär som jag gjorde i mitt förra inlägg. I synnerhet inte när hundar och barn är i närheten. Nu är ju Tessie inte längre här, men när hon var det märkte att jag att jag överfört mina utseendenojor på henne.

– De andra hundarna retar mig och säger att jag har underbett, sa hon en gång. Har jag det?

– Inte då! Det har du verkligen inte. Du ska inte lyssna på dem! sa jag.

13 thoughts on “En trevlig tjej – Har jag underbett?

 1. Inte värre än Sue Ellen i Dallas! Och Sue Ellen är ju en superstar och föredöme så det är bara att fortsätta och le vackert på samma vis även i fortsättningen. :O)

  Gilla

  • Det är ditt fel att jag sitter här och googlar på Sue Ellen nu i stället för att gå och lägga mig! Usch vad tiden går säger jag bara – sist jag såg henne, när Dallas gick, tyckte jag hon var gammal och ful. Nu ser jag en kvinna som är ung och snygg…

   Gilla

 2. Det kanske gör det lite jobbigt att äta? Fast jag tycker att hon är grymt söt, saknar vovve så mycket. Anka har lovat att jag får låna hennes lilla kebab, chihuahuan Sylvester någon helg, så det ska bli mys..men det är ju inte riktigt samma sak som ElvisTheRottis;)

  Gilla

 3. Hej!Jag måste bara få höra mig för. Jag har en hund som heter Charlie som ser precis ut som Tessi fast hane. Jag har letat efter kullsyskon till honom och ramlade av en slump in på din blogg. Vart är Tessie idag? och hur gammal är hon? Charlie är född den 31:e augusti 2008.Svara gärna till min mail!MVHLina

  Gilla

  • Du har ingen mail så jag svarar här: Jag vet inte alls Tessies bakgrund då hon kom från Hundstallet vid Åkeshov och bodde hos mig i väntan på ett permanent hem. Jag tror inte heller att Hundstallet vet precis hennes bakgrund, för de bara gissade vilka raser som fanns i henne men visste inte.I vilket fall blir jag avundsjuk om du har en hund som ser ut som Tessie – hon är ju så bedrövligt söt! Och drog till sig uppmärksamhet överallt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s