En trevlig tjej – Du kan ha en dold sjukdom!

Men sannolikheten är inte så stor.

Så förbered dig på att gå upp och jobba i morgon, din lata jävel! Om inte annat förväntar vi oss att du infinner dig på Arbetsförmedlingen klockan nio prick, gärna en kvart tidigare!

36 thoughts on “En trevlig tjej – Du kan ha en dold sjukdom!

  • Om man har den så är den ju dold och man vet således inte om den! Så då går man vackert upp till sitt arbete i alla fall!

   Gilla

  • Ja men då är ju sjukdomen inte heller dold! Om läkaren medger den! Jag ville bara ta hoppet ur alla andra, som inte mår så bra, men som ”ingen hittat nåt fel på”.

   Gilla

  • Kan man tycka ja – är inte du målare förresten? Och då undrar jag: jobbar ni bara mellan klockan sex och åtta på morgnarna? Jag minns från förr i tiden när jag var långtidssjukskriven, då skulle hantverkarna ALLTID komma klockan halv sju i alla fall, trots att man sa att de fick komma närsomhelst under dagen. Hur försvarar du det?

   Gilla

 1. Min sjukdom gör att jag håller mig dold. Jag blir så att säga osynlig. Att samtala med mig är bokstavligen som att prata i vädret. Det är roande att se minen på folk naär jag talar till dem och de inte ser mig.:O)

  Gilla

 2. Nej, jag vill inte !!!! Orkar inte släpa mig dit, kalla mig gärna lat jävel , det gör inget.Min sjukdom gör att jag helst håller mig hemma, så kalla mig dold om du vill.Ha en bra dag och lycka till på Arbetsförmedlingen !Kram på dig

  Gilla

 3. bla bla bla.. gå och jobba… gå till förmedlingen.. det var ett jädra gående… ;-D.. Orkar inte gå tre mil… jag är nog full med dolda sjukdomar…. aaaasåinte full av alkohol … utan det där andra full eller fylld eller…Och TA bilar får man ju inte göra *hahaha*..Så som den lata djävul jag är sitter jag vid köksbordet… och inväntar onsdag och torsdag för DÅ har jag jobb ;-)Ha en härlig dag & kraaam från Mogi

  Gilla

  • Nej det har du rätt i. Ta bilar får man inte! Bara för att du är så rättskaffens slipper du, för i dag då. Men du kan väl i alla fall ställa klockan kvart över sex? Det ser alltid bra ut, på nattygsbordet. Tack detsamma! : )

   Gilla

 4. Jag ska gå dit med blanketten nu, men för övrigt sitter jag på mitt vanliga jobb, fastän praktiken är över.Vad visar det på… dumhet?

  Gilla

 5. Jag ska upp vid halv sex ….eller jag ska stå och sjunga med tårta halv sex, sen tar jag ledigt några timmar innan maten ska lagas. Comprende?? Det är väl ok=)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s