En trevlig tjej – Min tillsägelse mot invandrareleverna tog skruv

Som jag skrev i mitt förra inlägg har jag sedan länge varit djupt besviken på mina invandrarelever för att de beter sig så normalt och inte medför några mångkulturella problem som jag kan tolerera dem för. Så i går sa jag till dem på skarpen innan vi hade paus. Och se, det tog skruv!

När jag kom tillbaka efter pausen så hade en afrikansk familj redan hunnit GRÄVA UPP halva klassrumsgolvet för att kunna odla sötpotatis!

En man från MELLANÖSTERN hade lyckats ta ner en av de vita gardinerna och virat den runt huvudet, och sedan köpt upp fem av klassens kvinnor (de bästa).

En gift engelsman hade redan börjat utöva homosexuellt PISKSEX (en följd av hans uppväxt fylld av övergrepp på en snobbig enkönad auktoritär internatskola) men observera att han gjorde det på ett enormt TREVLIGT sätt!

Samtidigt satt en muslimsk man och FÖRBJÖD sin fru (en kvinna som inte blivit uppköpt och man förstår varför) att slå upp ordet baddräkt i lexikon, vilket han gjorde helt i onödan eftersom hon var analfabet.

En amerikan satt och SKRÖT vitt och brett och trodde att han var i Schweiz, vilket gjorde detsamma för honom eftersom allt ändå var ”Europe” i hans ögon, det fettot.

Mina östasiatiska kvinnor hade lagat ”vållullal” som var jättegoda, och de log och var allmänt glada och mjuka och väldigt KVINNLIGA så att man förstod vad de svenska männen ser i dem.

Polackerna hade börjat måla om klassrummet SVART och en tyska hade redan i början av pausen MUTAT IN två hela bänkar längst fram som hon hävdade var hennes där hon skulle sitta själv.

Sådärja! sa jag nöjt när jag kom tillbaka efter pausen. Nu kan jag äntligen få börja TOLERERA er!

42 thoughts on “En trevlig tjej – Min tillsägelse mot invandrareleverna tog skruv

  • Visst är det, och jag är så tacksam mot dem för att de gjorde våld på sin natur och betedde sig som jag ville ha dem, så jag fick känna mig tolerant.

   Gilla

 1. Du glömde finnarna som hade gått in i hemkunskapen, stängt alla dörrar och fönster, klätt av sig i bara mässingen, satt på alla plattor, slängde vatten på spisen och badade bastu.

  Gilla

 2. Det är alldels för få som placerar in sig i fack nuförtiden, tycker jag. Facken kan ju inte stå tomma! Utmärkt klass, du har (till slut!).

  Gilla

 3. För övrigt, mycket bra jobbat med dina elever. De skal minsann veta sin plats i samhället och inte tro de kan gå utanför de normer vi lägger på dem. Se nu också till att de går ut och gör rätt för sig i samhället, men för h-elvete låt inte dem ta våra jobb 😉 // AndersHUMOR -> blogg.aftonbladet.se/sextoon/HUMÖR -> blogg.aftonbladet.se/aceeo/

  Gilla

 4. Haha….du är bara för bra! Underbart inlägg…Men var det inte ryssar eller rumäner el. nått som öppnat bordell också??

  Gilla

  • Varför någon har ett behov av att skriva en sån här kommentar är obegripligt, men ”skämtet” uppskattas inte, vilket jag inser inte var meningen heller. Obegripligt som sagt.

   Gilla

 5. har du provat att hetsa dem mot varandra? exempelvis att säga ”Öh, visste du att Albanen stal din penna, Afghanen?”

  Gilla

 6. Jag läste Solnatts blogg men det kan inte vara sant. Milla själv skrev en humoristisk kommentar om bordeller här ovan, och skulle sen alltså vara död trekvart senare, varpå dottern det första hon gör sätter sig och skriver bloggmeddelanden?!

  Gilla

 7. hej Anna-. Läste din kommentar hos mig. vet du. jag skulle bli glad om det stämmer ..att det är någon idiot som har ett mkt dålig humor.*hoppas*hmm Jag ska kika på en grej..

  Gilla

 8. Jag tycker det är ledsamt att du svarade mig såhär..Men ser att någon ”Milla” har lämnat en kommentar hos dig inte långt före min,och kan då förstå din förvirring…Men om du går igenom min mammas kommentarer här och hos andra så ser du att hon gjorde punkter i rutan sajt/blogg. Och hon var noga med att ge en kram på slutet..Så antingen har du fler Milla som kommenterar eller så är det någon som kallar sig så.Önskar själv att det vore ett dåligt skämt..Men min mor finns ej mer..Mvh: Millas dotter!

  Gilla

  • Ok du har rätt i att det inte fanns dessa punkter i den översta Millas kommentar, och du har också rätt i att det alltid brukade stå kram under Millas inlägg. Detaljer som jag inte la märke till igår, då jag bara såg att ”Milla” kommenterat två gånger och tyckte det hela gick lite väl snabbt för att vara trovärdigt.Jag skrev också först ett chockat och ledset svar i går, en kommentar som jag tog bort i dag då jag ansåg mig lurad. Vad hände med din mamma?

   Gilla

  • Ok. Jag är ledsen som sagt, men två oinloggade Milla på samma kväll gjorde att jag drog slutsatsen att det var ett ”dåligt skämt” (såna har vi haft fler av här tyvärr). Det var ledsamt att höra och jag tackar för den sista kramen! Ta väl hand om dig.

   Gilla

 9. Men fy så dant….jag ser att jag skapat en oerhörd förvirring genom att kommentera här!Jag är bara en vanlig liten läsare av bl.a din blogg men kommenterar väldigt sällan. Denna gång tyckte jag ditt inlägg var en femmetta och därför skrev jag det. Hade ingen som helst aning att jag skulle skapa förvirring över att du/ni trodde jag var någon kär vän som tyvärr nu gått bort.Usch så tråkigt och usch så fel det blev….Jag heter Camilla och kallas ofta Milla, därför använder jag det de få gånger jag kommenterar någons blogg.Beklagar verkligen allt och det var som jag hoppas du förstår helt oavsiktligt!Hur som helst så gillar jag din blogg och dina inlägg, därför ville jag för en gångs skull kommentera. Obehagligt att det blev så fel just då.Allt gott/caMilla

  Gilla

  • Du behöver inte beklaga något alls då det var jag som gjorde bort mig i det här fallet, då jag tydligen tog för givet att endast en person i världen kunde heta Milla!Det blev fel ja, men INTE från din sida!!Tack för att du skrev och kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s