En trevlig tjej – Din politiska åsikt bestämmer var du får sitta i flygplanet

Vad tycker ni om att vissa flygbolag har börjat tilldela sina passagerare sittplatser efter deras politiska åsikter?

Tydligen gör man så av säkerhetsskäl och för att ”undivka bråk och konflikter som kan uppstå” då man märkt att ”många passagerare gärna börjar diskutera politik med sina stolsgrannar under långflygningar”.

Jag tycker att det låter lite knäppt om jag ska vara ärlig. Dessutom förstår jag inte varför man i det här fallet tilldelat ”Skånepartiet” och ”Samernas väl” så många sittplatser (de har tydligen båda gult som partifärg). Medan moderaterna saknas helt. Tror de inte att moderater flyger eller blandar de kanske överhuvudtaget inte moderater och socialdemokrater i samma plan? Man undrar ju hur de har tänkt.

IMG_5379-ed.jpg

Tillägg senare: Jo nu när jag läser kommentarerna ser jag också att moderaterna fått sittplatser, längst bak. Eller är det kanske Sverigedemokraterna, eftersom blå och gula stolar blandas där? Helt rätt tänkt i så fall, att Sd får sitta längst bak. Fast helst ser jag att de inte finns med på planet alls.

22 thoughts on “En trevlig tjej – Din politiska åsikt bestämmer var du får sitta i flygplanet

  • Men nu när du vet att du kan få sitta bland ”likasinnade” när du flyger är du väl inte rädd längre? : ) Kram

   Gilla

  • Jag såg inte ens de blå stolarna, trots att det är jag som tagit fotot. Men det verkar ju helt koko att blanda samer med moderater…

   Gilla

 1. Det jag gillar är att de blå inte tycks få flyga alls. Och det är ju inte mer än rätt! De är ju alltid uppe i det blå! 😉

  Gilla

 2. Precis som Akkans påpekar är ju planet blått..Ingen med sinnet i behåll … åker väl med en tur.. till ;-)Kraam igen från MogiP.S. Du har väl sett klippet hos mig om hur det kan gå.. på semestertrippen ;-D

  Gilla

  • Nej Lennart. Nej. Det här är en modell och inget riktigt flygplan. Om du försöker ta dig in i det här flygplanet kommer du att förstöra det.

   Gilla

 3. Men om man samlar alla politiker, spänner fast dom och stänger dörrarna och får dom att tro att dom är på en mycket viktig resa till Brunei… så kan vi kanske få ordning på landet under tiden?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s