En trevlig tjej – Gabriel ska gå på fest med kungen

– Jag ska gå på fest med kungen i kväll! deklarerade Gabriel för en stund sedan.

– Jaså? (sa jag)

– Ja, för mitt liv är så inrutat här med dej och du bestämmer hela tiden och så får jag inget privatliv heller!

– Jaha. Så kungen har bjudit dig på fest?

– Ja det har han faktiskt! Men du får inte följa med sa han. Det är bara jag och kungen och hans kompisar som får komma. Och så några jättesnygga tjejer!

– Okej…men jag undrar, ska du gå naken på festen?

– Ja det ska jag. För kungen och hans kompisar är inte lika inkränkta som du och jag får vara naken! Och Kamomilla Henemark kommer också! Hon är jättesnygg!

– Ja då får du väl ha det så trevligt då. Hoppas du inte fryser bara. Och du…ta det lite lugnt med vinet i kväll va!

– Moraltant!

edf95f79400a791b

Det var det sista han sa innan han gick. Hoppas han inte är borta för länge i kväll… Eller jo. Hoppas det förresten.

29 thoughts on “En trevlig tjej – Gabriel ska gå på fest med kungen

  • Passa dig så jag inte ger honom din adress! Så får vi se hur du resonerar efter en vecka i hans sällskap! Problemet är bara att jag inte har din adress…

   Gilla

 1. Säg inte det här till Gabriel, för jag vill inte göra någon ledsen. Å andra sidan har ju han ett ego som räcker för halva Sverige, så han kanske tål att höra att han har rätt gott om celluliter och valkar. Jag såg det nu när jag tittade lite närmare på hans spiror! NOkej att jag nästan fick blunda, för glo på hud(?) brukar inte jag göra.Så för det allmännas väl och ve borde han skyla sig lite, tycker jag. Med ett par jeans kanske? Svarta till exempel? Men märta, säger jag till mig själv, man får inte glo på andras hud på det viset, men nu är skadan skedd och jag har sett och förtäljt!

  Gilla

 2. Nu säger min dotter att det inte är valkar alls jag ser, utan hans toga som klädsamt fallit ner?Jaha!? Vem har rätt i det här huset? Jag, förstås för jag har rätt även när jag har fel tycker jag.

  Gilla

  • Jag tycker du ska lita till ditt första synintryck jag! Så du har rätt anser jag. Han borde både fettsuga sig och göra något åt sina celluliter, den lille gossängeln.

   Gilla

  • Ja det är p g a denna krok som han alltid hotar med att han ska ”hänga sig” om han inte får sova i min säng. Vilket inte biter på mig, eftersom han i allmänhet redan är upphängd när han säger det, på min s k anslagstavla.

   Gilla

 3. inte vet jag, jag tänkte att kungen vände blad och gabriel kanske ömsade sitt guldskinn, så det sammanslaget blev att vända bladguld… hmmm. jag är nog för trött för att kommunicera så här på fredagkvällen =0)/ K

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s