En trevlig tjej – Gabriel och Anna önnskar God Jul!

Hej! Det är Gabriel som skriver! För Anna kan inte stava rett ens och därför får hon inte blågga mer. Det har Aftonbladet bestemmt.

Men jag vill tala om att jag ska stanna hos Anna hela julen. För hon är så dumm att ingen annan vill vara med henne, och dessutåm så har jag dumpat den där änglatjejen på Nationalmusét, för domm ville ha inträdesavjift varje gång jag skulle helsa på henne och Anna var jettedumm och ville inte ge mej några pengar!

61 thoughts on “En trevlig tjej – Gabriel och Anna önnskar God Jul!

 1. Halloj Gabriel! Bra att du äntligen fick komma till tals. Anna har varit ganska taskig mot dig här på bloggen en tid (men säg inte att det var jag som sa det).God Jul! 🙂

  Gilla

  • Ängeln Gabriel här! Bra du också tycker Anna är jettedumm! Det tycker jag med. Jag jillar dej! Kansje vi kan jifta oss inom en frammtid?

   Gilla

 2. Vet ni vad? Anna har sagt jag får inte anvennda hennes inlåggning och skriva Gabriel i stället så nu kan jag bara svara oinlåggad!!!Nu förstår ni kansje hur dumm hon är!!!!!!!

  Gilla

  • Tack Ullis! (smiter emellan här medan Gabriel gör ett av sina löjliga toalettbesök – han har ju inget hål varken fram eller bak så varför liksom?)Julkramar tillbaks från Anna

   Gilla

 3. din lilla skitstövel!hade du varit här så hade jag först vridit huvudet av dig och sedan hade jag trampat sönder dig med storstöveln pånu är du tyst för det är anna jag vill prata medtyst!anna raringha en bra julvarm kram till dig

  Gilla

 4. Tjena Gabriel! Åmm jag tender på digg blir du het då? Jag kann legga dejj i röklåddan och röka poh dej åxcsåh så bilr du enn töktt tårrsk! Min kat gilar röckt fissk. Han eter alt medd vingarr åcxo. Han vill jifta säj medd däj.:O)

  Gilla

  • Gabriel hälsar: Jag har förbudit BeBest att kåmmentera här! Och jag vill inte han ska röka mej! Han verkar jettedumm. Och hans katt åckså!

   Gilla

 5. Gabriel Har du hört det här uttrycket: ”Never bite the hand that feeds you.” Om du inte förstår engelska ska jag översätta åt dig. Det betyder att du inte ska vara dum mot den som tar hand om dig, ger dig mat och torkar din änglalika röv för då kan det hända att denne sparkar dig i röven istället. Nu går du och säger förlåt till Anna.

  Gilla

 6. Det tenker jag inte jöra alls! För det är Anna som är dumm och ska säja förlåt! Hon bara skryter och ljugar och säjer att jag är löjjlig när jag går på toaletten och att jag inte har något hål där bak! Och jag förstår visst ängelska. Jag bodde jettellänge i Los Ängeles facktiskt! ”Yo are jette stupid” kann jag säja for example!Hug, Gabriel

  Gilla

 7. Men Gabriel du har ännu inte bådat mig ett stort budskap! Vad har man såna som du till annars!?Hälsa Anna att jag önskar henne en god Jul(observera HENNE)!

  Gilla

  • Gabriel skriver: Hon är inte trevlig, hon är jettedumm! Kram från MEJ, inte från Anna för hon är selvisk och tenker bara på sej selv!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s