En trevlig tjej – Jag längtar tillbaka

Så här var det i Grekland (Zakhyntos) den första oktober 2010. Men för all del, det kanske inte är riktigt smart att åka tillbaka dit för att bada nu i januari. Jag får nog lugna mig lite.

21 thoughts on “En trevlig tjej – Jag längtar tillbaka

  • Åh vad bra du kommenterar! Jag tänkte på dig och din önskan om ”grottor” när jag gick igenom mina bilder och hittade en ganska kul där jag står i en, men jag är för blyg för att visa mig i bikini på bloggen så det får vara.

   Gilla

 1. Tackar för tanken.Jag köpte sex paket gröna ob häromdagen och fick tre blåa ob på köpet. (Hade massa rabattkuponger).Det med lite choklad.Då tänkte jag på dig.Det är fint att vi tänker på varann i speciella stunder.

  Gilla

  • För helvete himlen! Det här måste du fira! Jag hade slagit vad med mig själv att eftersom jag visade ”semesterbilder” skulle du dyka upp just i detta inlägg (nåja, där fick jag rätt) och skriva en syrlig kommentar om detta. Då hade jag vunnit min vadslagning – igen. Men nu dök du bara upp utan syrlig kommentar, vilket fick mig att förlora.Du är sannerligen en överraskningarnas man!

   Gilla

  • Det stämmer, därav namnet. Tyvärr har man målat graffiti på vraket nu så det ser inte riktigt lika tjusigt ut som det gör på ”reklambilderna” från denna strand.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s