En trevlig tjej är verkligen inte barnslig

En annan bloggare blev arg på mig och skrev då att jag skulle ”gå tillbaka till sandlådan och lämna oss vuxna i fred”.

Har ni hört något så dumt? Som om jag skulle vara omogen eller barnslig! För att bara vara 41 år ser jag mig själv som ovanligt vuxen för min ålder och det håller nog många med mig om att jag är.

40 thoughts on “En trevlig tjej är verkligen inte barnslig

 1. Men sandlådan är en utmärkt plats att göra nya erfarenheter i. Tänk hur mycket man kan lära sig om konfliktlösning där. Vi har givetvis sandlådor strategiskt utplacerade i Puskallavik så att alla kan förkovra sig.Se så… se nu till att komma hit på besök och låt oss samtidigt få tillbaka konstapel Stapel.

  Gilla

  • Vilket föredömligt samhälle Puskallavik än en gång visar sig vara! ”Placera ut sandlådor” så smart tänkt av alla kommungubbar och kommuntjejer!

   Gilla

  • ”Det där får du ta med den personen på hans egen blogg” som en del skenheligt (tycker jag) brukar skriva som svar på sådana kommentarer.Men själv tror jag att det ligger mycket i det du säger!

   Gilla

  • Aj sjuttsingen, är han hos dig nu? Jag ser nämligen att han har rymt från jullådan, trots att det är sovtid för honom så här års.

   Gilla

  • Jag tror du ska leta bland dem som vi alla vet är ”verkligt vuxna” här på bloggen. Om du lägger till en dos marxism-leninism och en smula genuint gammaldags kvinnohat så tror jag du hittar rätt!

   Gilla

 2. Làt barnet leva inom dig, den dag barnet dör sà… Att vara vuxen innebär att behàlla en del av barnet inom sig… ;-)Bises

  Gilla

 3. Varför är det alltid samma blå namn på de som kemmenterar dig, aldrig så där svarta som när Alex skriver? Jag måste fundera lite.

  Gilla

  • Jag uppmuntrar att du funderar men förstår annars inte din fråga: ”Varför är det alltid samma blå namn på de som kemmenterar dig?”

   Gilla

  • Men lilla vän, inte behöver du skriva ännu en kommentar för att göra dig förstådd – för visst är du folkkär! I alla fall hos ”anna”! Hon är folk och väldigt kär och vad mer kan du begära med tanke på hur du skriver?

   Gilla

 4. Det finns manga jag tycker om och beundrar utan att för den sakens skull vara ”kär” i ordets rätta bemärkelse. Det är ett typiskt antagande sprunget ur en blogghjärna (ie. white trash logic) och….ganska barnsligt?

  Gilla

  • Jag håller inte med dig om detta. Det var visserligen sprunget ur en blogghjärna men det var samtidigt väldigt vuxet skrivet, vill jag hävda. Men i viket fall är jag glad att himlen har åtminstone EN läsare – det är han väl värd!

   Gilla

 5. Nope du är toppen bruder.Ja blogger på Expresen nu lycke till med llt anna ha ett lycklig liv med altl happpy mege Kram Zoomo tumme to,

  Gilla

 6. Ja det var dumt..Som om du skulle vara omogen eller barnslig…!?Vill du veta nåt ännu dummare? Jag har skaffat mig en blogg..Välkommen om du vill!*kram*

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s