En trevlig tjej undrar om ni har något emot att jag sjunger

Jag vet ju att många av er som bloggar på Aftonbladet är långtidssjukskrivna, för psykiska och/eller andra diagnoser. Även jag har varit sjukskriven de senaste veckorna. Det jag undrar är därför om det skulle muntra upp er om jag spelade in ett filmklipp och la ut här på bloggen där jag för hög hals sjunger Jan Malmsjös ”Vår bästa tid är nu”. Förutom att jag byter ut texten så att det blir:

”Vår VÄRSTA tid är nu, är nu är nu!”.

Ni får verkligen säga själva hur ni känner inför det här. Jag vill ju inte att ni ska må ännu sämre, så ni måste svara ärligt.

33 thoughts on “En trevlig tjej undrar om ni har något emot att jag sjunger

 1. ha ha ja det vill vi men vill inte att du byter ut orden! Sjung ”var basta tid ar nu!”mvhforvantansfull tjej pa 28 hostar

  Gilla

  • Hej du förväntansfulla tjej!Jag måste tyvärr byta ut orden. Annars är jag rädd för att jag får problem med Försäkringskassan.

   Gilla

 2. Bra att du frågar. Om jag säger så här: Kan du tala om vilken rubriken blir på inlägget så att jag inte klickar på det av misstag. Jag har….vad säger man…lite svårt med vissa ljud nu när jag är sjuk.

  Gilla

  • Jadå jag ska säga till. Den kommer tidigast om två år, men då kommer inlägget att heta någon som ”Högtidsstund: En trevlig tjej sjunger för de sjuka och missanpassade”

   Gilla

 3. Jag vill också ha något att säga till om även om jag inte tillhör gruppen. Jaaa, alla skulle må bättre av din fina sång!

  Gilla

  • Visst skulle de? Visst skulle de också må minst lika bra om jag låter bli?*jag tror jag går på det sista alternativet*F ö har du alltid något att säga till om!

   Gilla

 4. Ja men sjung du så får vi se hur vi mår………efteråtDet kan ju bli bra…..men det kan också bli katastrof ….ochsådana har det ju varit en hel del på jorden nu…Så du ska kanske vänta tills alla månar är i fas ………Jag menar att det blev ju synd om Amerika när de fick Emil tillskickade sig…..Men för min del kan du gasta hur mycket för hög hals du villJag kan inte bli sämre……

  Gilla

 5. Vi kan ju ha ett litet sammarbete där. Jag kan öppna en jourlinje av något slag för dom som mår sämre. Antagligen kommer jag att var så färdig själv efter att ha hört den sången att jag också blir sjukskriven, så jag kommer ju att ha tid att terapia folk dygnet runt…

  Gilla

  • På din fråga varför: Jag har kort hår av medicinska skäl. Men annars håller jag med dig, om det lyckas växa ut kanske jag blir mer feminin och kanske rentav snyggare (fast det är svårt att föreställa sig att jag kan bli ÄNNU snyggare, eller hur?)Att jag ska bli mer trevlig kan du tyvärr inte räkna med dock!

   Gilla

 6. Jag mår ganska bra i dag och vet mycket väl att min värsta tid kommer. Det blir alltså värre och värre med tiden. 🙂

  Gilla

  • Mår du bra idag?!…Åh, fy fan! som Ingmar Berman skulle ha sagt.Ett tips är annars att må skit i dag, så kan det bara bli bättre med tiden!

   Gilla

 7. Stort tack för ditt stöd, Anna! Jag blev jätteglad och mår lite bättre nu. Det skulle till och med kunna hända att jag tål lite sång så småningom. Ska bara sova lite först.Godnatt, trevliga Anna!

  Gilla

  • Jag känner henne inte, men jag gillade inte att hon förut var betald sk ”proffsbloggare” men ändå kunde kosta på sig att publicera bilder hon inte har upphovsrätten till. Ok att alla andra bloggare gör det hela tiden, men är man anställd av AB för att blogga ska man inte syssla med sånt. Och i dag påminde jag henne om det, fast det kanske var orättvist då hon numera förlorat sin ”proffsplats”.

   Gilla

 8. kan du inte dra ”det blir sämre och sämre år från år” när du liks är igång (: det skulle göra min dag! (a)/ kram k

  Gilla

 9. Jag vill jättegärna att du sjunger…Gärna nån riktigt ledsen blues sång,så det matchar mitt humör i dag..*goa kramar* Ps: Jag sa ju att du var undermedicinerad…

  Gilla

 10. Var på East Ocean och åt lunch häromdagen.Nu är jag långt därifrån, så sjung du för allt vad halsen håller för 😉

  Gilla

 11. Det gick bara bra, men nu vill jag ägna mig àt skrivandet ett tag… Teatern är en passion, men ibland màste man välja… Bises

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s