En trevlig tjej inser att det är något fel på henne

Nåja, det är flera fel kan många tycka, men de vill jag inte höra talas om tack, då det alltid känns tryggast att själv få vara den som tar upp eventuella brister. Det fel som jag själv därför vill ta upp är att det verkar omöjligt för mig att ”korrekturläsa” ett inlägg och omredigera det på ett framgångsrikt sätt innan jag har publicerat det. Först då upptäcker jag skavankerna. I bästa fall vill säga.  I sämsta fall upptäcker jag dem inte alls, eller efter tre månader.

Detta får som följd att ni aldrig kan känna er säkra på vad det är ni egentligen kommenterar hos mig, eftersom jag ändrar i inläggen efterhand, dvs när jag upptäcker bristerna.

Det blir lite som med facebookgruppen där folk anmäler sig till ”Vi som stödjer tsunamins offer” och till slut hamnar i ”Svenska Nekrofilföreingen”. (Vilket alltså har hänt på riktigt.)

Tja. Något annat har jag inte att säga för tillfället, mer än att jag är medveten om att jag är medveten om att jag har denna brist. Och vem vet – i morgon kanske det här inlägget inte alls handlar om mina brister utan om Boforsaffären eller hur man bakar ”kärleksmums”.

Ha detta i åtanke när ni kommenterar.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

6 reaktioner till “En trevlig tjej inser att det är något fel på henne

  1. Hahahahahaha.eller imorgonboring.Kanske vi ska uppdatera skriften idet känsloläge vi är i för dagen.En känslobloggssensor.som fan läser bibeln.amen

    Gilla

  2. Ja men det är ju genetalt, som någon brukar säga….I princip skulle det bara behövas ett inlägg om man ändrar det efter humör…som en whiteboard skriv sudda skriv ändra……kommentarerna kommer ändå på något sätt passa in….

    Gilla

  3. Tack för att du varnar oss oskyldiga läsare, så att vi bevakar vad det är vi kommenterar egentligen. Jag menar vi kommer ju att framstå som idioter om detta inlägg i morgon handlar om kärleksmums.

    Gilla

  4. Anna, du är så kreativ – att du ”redigerar” dina inlägg lite grann gör mig inte det minsta förvånad:-)

    Gilla

  5. *nickar instämmande*Det felet känner jag igen….Hos mig själv alltså =0)Jag är också blind till jag ser inläggen i tryck, så att säga…Hemikram

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.