Fy för Spotify!

Jag var sist i landet med att skaffa mig Spotify. Gratisversionen. Men tänk vad glad jag var då jag kunde lyssna obegränsat på all musik som jag glömt att den fanns!

Fast sen upptäckte jag ju att det inte var obegränsat. Nu sitter jag här och har lyssnat upp min kvot och känner bara en stor tomhet och ledsnad. Vad hände? Hur blev det så här? frågar jag mig.

Det känns så himla trist. Men ni kan väl hålla med om att jag framstår som väldigt ung i sinnet som numera vill ha saker gratis och inte betala för kulturella upplevelser?

26 thoughts on “Fy för Spotify!

 1. från början kunde man ha gratis spotify utan tidsgräns, men ett tu tre har det blivit en gräns. TRIST!!!!!! Jag känner inte riktigt för att betala för det även om det säkerligen är värt pengarna att slippa köpa CD-skivor eller ladda hem musik och lagra i datorn.

  Gilla

  • Jo men samtidigt så blir ju fetmio kronor i månaden en hel del cd-skivor efter ett tag, och så kan man ju köpa de låtar man vill ha också. Vete sjutton om inte det blir billigare i längden.

   Gilla

  • Utförsäkringen är som sagt den anledning till att jag röstade blankt vid förra valet så vi har inte olika åsikter där, tror jag! Kram

   Gilla

 2. Du får mig att börja undra om den gamla gratisversionen har blivit den nya. Visserligen använder jag sällan spotify men det är tråkigt att det finns en gräns.

  Gilla

  • Just det ja, det hette något med shark kommer jag ihåg… Du menar alltså att ljudkvaliteteten är mycket bättre med Premium än med den som kostar 49 kr?

   Gilla

 3. Javisst så är du ung i sinnet men jag är ändå yngre så här ett råd…..Skaffa dig ett Spotify-konto till, eller två, synka dem och har du plötsligt 20-40 timmar till att lyssna på. Det tar bara några minuter.Det enda du behöver är en emailadress för varje Spotifykonto och det skaffar du lätt här…..http://www.hidemyass.com/anonymous-email/1. Fixa sedan ett nytt Spottfy-konto och ange den emailadressen.2. ”Socialisera” (eller vad det heter) ditt nya Spotify-konto.3. ”Synka sedan kontona genom att kopiera in kontonas Http adresser till varandra.Sedan kan du använda alla kontona och ha tillgång till all musiken i och med att du synkar ihop dem.Nu var jag väl nästan som en alert 13-åring eller hur -:)Janne

  Gilla

 4. Själv är jag stenåldersmänniska och dinosaurie som saknar skivspelaren =0)Min make har det där ni pratar om, men själv vill jag äga mina skivor och köper dem ofta vid framträdanden och får dem signerade och så =0)Dessutom är jag en visuell människa, så jag ”ser” hellre låtarna på You-TUBEMen man är ju inte yngre än man gör sig *LER*(förutom när man slutar röka… då känner man sig både tjock och gammal)Hemikram

  Gilla

 5. @Linda 24 år Gävle Om det står ”Spotify Free” längst upp så har du ”den gamla” varianten där ingen tidsbegränsning finns.Om det står ”Spotify Open” så har du ”den nya” som är tidsbegränsad.Janne

  Gilla

 6. Oj, visste inte att de hade satt en tidsgräns på Spotify nu. Men det var väl oundvikligt eftersom tjänsten inte ger särskilt mycket pengar tillbaka till artisten. Men 99 kr/mån tycker jag bara du ska betala om du har möjlighet att ha Spotify i telefonen, då har du obegränsat med musik oavsett när och var du är. Men om du lyssnar lite till matlagningen eller när du läser osv så är det bättre att fortsätta köpa vanliga skivor.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s