En trevlig tjej – Min dag på jobbet

Den var ungefär så här: Jag sjöng ”Blåsippan ute i backarna står, niger och säger att nu är det vår!” för mina elever. Det uppskattades väl sisådär.

Med den andra gruppen gjorde jag som vi brukar på fredagarna, ett tidningsomslag med nyheter som rör skolan. Mina elever ville skriva om stormen i går och att många parabolantenner blåst ner. Jag tycker att de fick till det mycket bra och de var själva nöjda:

”I går var det storm i Järfälla. Många paraboler ramlade. Eleverna blev ledsna. SFI-lärarna blev glada.”

17 thoughts on “En trevlig tjej – Min dag på jobbet

 1. La chanson de Michel Fugain ” Une belle histoire ” publiée sur mon blog… Michel Fugains sàng ” Une belle histoire ” publicerad pà min blogg…Bises

  Gilla

  • Ja jag undrar själv” Visserligen såg de lika vänliga och rara ut som de brukar, möjligen en aning undrande, men jag hade som du kanske förstår hoppats på att få skriva en och annan autograf efter detta framträdande.Men det fick jag inte.

   Gilla

 2. Vilka elakingar!Hade jag stått i publiken när du sjöng så hade jag i allafall frågat efter ditt telefonnummer.Herregud, att folk inte kan uppföra sig ordentligt!

  Gilla

 3. Nämen hörrö, se till att lägga in ett klipp på din sångröst nu.Jag vill höra med mitt öra.Det andra är fullt med snor.

  Gilla

  • Säg detta till Aftonbladet som tagit bort ”tjänsten” Mitt klipp, där man kunde ladda upp filmklipp! Nu är det enda som återstår om man vill ”framträda” att lägga ut sitt klipp på Youtube, och sedan länka till detta… Men jag tyckte det kändes lagom ”litet” och tryggt med att ha bara Aftonbladets läsare som publik, och inte hela världen…. Det är just precis därför ni gått miste om SÅ MÅNGA JÄTTEBRA klipp med mig!

   Gilla

 4. Jag känner mig uppriktigt ledsen inför detta.Jag hade förväntat mig många långa klipp med din livfullhet, ditt skratt, din sångröst.Nu ska jag mailbomba Jan Hell In.

  Gilla

  • Yeah! You go get him girrl!(Själv är jag för närvarande tacksam mot honom då jag är i total avsaknad av både livfullhet, skratt och sångröst för tillfället! )

   Gilla

 5. Är du hes?Du vet ju att äpple hjälper mot allt….;)Dom övriga symtomen är ganska snabbt avhjälpta.Det är bara att du kommer hit för en helg eller två. 🙂

  Gilla

  • Nej inte hes men lite otränad för att inte säga mycket, för tillfället. Men jag har faktiskt gått med i kören i min ”gamla” kyrka där både jag och min far jobbade förut, vilket känns roligt. Men har också varit sjukskriven nästan en månad under våren.Om jag bara ser till att ta ett äpple eller två innan, besöker jag er väldigt gärna en helg! : ) Bor ni nära Göteborg förresten?

   Gilla

 6. Cirka en timme med bil från Götet. Norrut.Helt fantastiskt att du gått med i en kör!Jag har tjatat på mig själv år efter år att gå med i en kör, men jag kommer nog inte längre än till västkusten, tror jag. ;)Äpplen finns vid behov.Du får dock vara beredd på att sjunga karaoke med min trolovade….

  Gilla

  • Det tycker jag låter himmelskt, att få sjunga karaoke med Cocoon!Min bror bor i Göteborg så jag lär komma dit någon gång…

   Gilla

 7. Karaoke brukar vara mitt gebit… och som lärarkandidat på min skola fick jag uppträda med eleverna på deras Luciarock…Innan jag blev inkallad till rektorn för att jag hade varit med IDOL 2005, under våren innan min kandidatur (alltså inspelningarna, men skulle visas under hösten) för att ungarna som såg mig på TV ville ha min autograf (vilket jag naturligtvis förvägrade dem) för du vet ju hur ungar är med folk på TV…Vilket jag skrivit om till dig på snack.Hemikram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s