En trevlig tjej – Män ska hållas kopplade!

Så här är det: Jag är rädd för män. Det är inget jag rår för och det har alltid varit så.

Tyvärr är det mer regel än undantag att jag tvingas utsättas för lösa män när jag tar promenader i parker och på gator. ”Han är så snäll” säger kvinnan som kanske är i sällskap med mannen – men hur ska jag veta det? Hur ska jag veta att just din man inte är en våldtäktsman? Eller så säger hon ”Han vill bara hälsa!”. Men JAG kanske inte vill hälsa! Dessutom spelar det ingen roll om din man är snäll – jag är rädd ändå!

Jag blir förbannad när jag ser män springa omkring lösa i synnerhet under vår och sommar när kvinnor går lättklädda och blottar mycket hud.

Så här säger lagen: ”Män ska hållas kopplade eller under sådan uppsikt att de hindras löpa lösa och förfölja eller ofreda kvinnor på gator och i parker mellan den 1 mars och den 20 augusti”.

Så alla ni som har en man tänk på detta när du tar med honom på promenad och respektera att alla kanske inte är lika förtjusta i din man som du själv är!

47 thoughts on “En trevlig tjej – Män ska hållas kopplade!

 1. Nä jag ska tänka på det Anna..Men om du ska tro på ” någon” här på bloggen,så är det nog mig du ska akta dig för *försöker se riktigt galen och mytomanisk ut**kram kram*

  Gilla

 2. Jag ser framför tidningsrubriken:”Löslöpande man hade fullt ståndskall på solbadande kvinna”Så kan vi ju inte ha det!:O)

  Gilla

 3. Jag har nästan alltid min man kopplad, men ibland får jag lite dåligt samvete, och då får han gå lös en liten liten stund bara, för jag tycker det är så kul när han skrämmer kvinnor, speciellt blonda i 40-årsåldern.Men sen skäms jag och lommar hem med honom i koppel igen(fast det kan vara väldigt svårt att fånga in honom igen, han verkar gilla blonda mer än brunetter?!)

  Gilla

 4. Jag tycker nog att kopplade män är ett större problem. De blir så vansinnigt fantasilösa…”När man gifter sig ger man upp många mäns uppmärksamhet för en mans ouppmärksamhet”Så jag tänker nog låtsas att min är vild och fri…Berättade jag att jag just klivit upp ur ett romantiskt bad med jordgubbar, choklad och champagne??… nej, gubben var med =0)Hemikram

  Gilla

 5. Min är ju på veckohem medan jag arbetar. De sysselsätter honom och rastar honom bra där. Men han är alltid lite orolig när jag lämnar honom…

  Gilla

  • Förhoppningsvis inte. Man har ju hört talas om att män som varit ute i skogen och ätit blåbär kan få den där dvärgbandmasken, men som du säger bara han är avmaskad så.

   Gilla

 6. Visst man kan t.o.m hyra sådana har jag hört nakna karlar som kommer och städar medan du sitter i soffan sippar champagne och bara ser på ; )

  Gilla

 7. Suck, du har ingen aning om hur krångligt det här är.Själv så har jag ingen egen matte som kan gå ut och rasta mig. Jag är alltså tvungen att själv ta mig fram genom genom detta gytter av lättklädda, utmanande och solbadande varelser som dyker upp på vårkanten. Det är ytterst förvirrande för mig. Så trött på alla dessa örfilar som utdelas ifrån höger och vänster när jag bara försöker vara lite trevlig och sällskaplig.Som om detta inte vore nog så är det ju fullmåne även på vintrarna. Alla dessa nätter när hårbeväxningen får fnatt och man måste ut, framförallt så är jag helt utled på det här jäkla ylandet som jag håller på med nätterna igenom.Jag ser att det skall bli soligt och varmt under hela påskveckan, suck alltså!Janne

  Gilla

  • Ojdå, ja det låter inte lätt. Kan du inte annonsera i tidningen efter en dagmatte som kan promenera med dig? (Även om jag vet att många män hellre vill ha en nattmatte.)

   Gilla

 8. TILLÄGGOm jag istället försöker göra som du säger, alltså tar med mig mitt eget koppel på promenaden och går fram till en matte som ser trevlig och frågar om hon vill rasta mig en stund…..ja du skulle se vilka konstiga reaktioner jag kan få.Allra värst kan det bli om den ”matten” visar sig vara upptagen men tillfälligt kopplat loss sitt ”tvåbenta sällskap” så han kan rusa av sig en stund.Plötsligt kastar sig något ”HellsAngel-liknande” vidunder fram från något buskage. Då gäller det att kunna springa fort skall du veta.

  Gilla

  • Ja du ser – det är därför män ska hållas kopplade! En del säger att Hells Angelsmän inte är farligare än andra män men det tror inte jag på!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s