En trevlig tjej – After spy food

Efter att man inte mått så bra i magen sitter det alltid bra med sushi. Det är gott och lättsmält och tillför både sött och salt. Den restaurang som ligger precis tvärs över gatan där jag bor vid Brommaplan tillagar väldigt god sådan. Och personalen är dessutom rasande trevlig – efter att jag frekventerat deras restaurang minst en gång i veckan i tre år händer det ibland att någon i personalen hälsar nästan som om hon kände igen mig!

sushi.jpg

17 thoughts on “En trevlig tjej – After spy food

  • Ja så här intressant kan det bli, om man har tur! Men jag blev lite konfunderad – finns det alltså bloggare som bara bloggar säsongsvis?

   Gilla

 1. Jag tycker att Pitepalt är lagom lättsmält. Tillsammans med lingonsylt, smör och fläsk – får man salt, syrlig och smörig smak. Kan dock kombineras med ett glas Samarin, vid enstaka tillfällen. Då tillkommer bubblor och man kan nästan låtsas att man dricker ett glas Charodonnay till…Kram!

  Gilla

 2. Första sushin jag någonsin åt var på Brommasushin och jag blev kär direkt. Tycker fortfarande de är bland de bästa och det var 10 år sen jag började äta där.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s