En trevlig tjej – I go crrrrrazy!

Ska det vara så jävla svårt att deklarera?

Ja det ska det tydligen, för mig. Och då har jag ändå en ”förenklad självdeklaration” dvs det enda jag behöver göra är att se om inkomstuppgifterna från arbetsgivare och Försäkringskassan stämmer. Det gör de inte, anser jag. Men jag vet också att det är jag som brukar ha fel när det gäller sånt här. Bäst att inte rota i det hela tänker jag, för då blir det bara ännu mer fel.

Så efter att ha slitit mitt hår (som jag inte har) ringde jag in min deklaration till Skatteverket nyss, och bekräftade de felaktiga uppgifterna. Jag tycker ändå att jag gjort mitt bästa med det här och att sedan den förenklade självdeklarationen inte var tillräckligt förenklad för min hjärna tycker jag ändå inte är mitt fel.

14 thoughts on “En trevlig tjej – I go crrrrrazy!

 1. Hjälpte min moster med hennes deklaration. Då står det att hon måste skicke in en bilaga. Vi fattade ingenting. Sen hittade vi en ruta där det stod att man kundet ta bort bilagorna. Ännu mer skumt! Men vi gjorde så och tror nu att allt är bra. *biter på nagelbanden*

  Gilla

  • Oh shit var snäll du är som orkar med en annan persons deklaration dessutom! Själv är jag helt övertygad om att bilagorna skulle väck! : )

   Gilla

 2. deklarera över går mitt förstånd (som jag inte har) och om man går plus så ska man väl inte bråka (uppfostrad till att hålla sams) men om det blir minus *då jävlar bråkar man* eller… *blir osäker nu* vad tycker du anna ????

  Gilla

 3. Jag tycker att det är förskräckligt med dagens deklaration – bara godkänna och skicka iväg.Annat var det förr i tiden när man satt med bordet fullt av papper och fyllde i de olika rutorna … och lämnade in deklarationen fysiskt, på plats, sent den 15:e februari.

  Gilla

 4. Vi som jobbar på Grummes fabrik på Östgötagatan i Stockholm har samlats i anläggningens aula efter kvällskiftet för att diskutera dina återkommande tillkännagivanden på internet. Internet kallas av oss på fabriken för ”datan” och vi följer utvecklingen med stort intresse.Nu vill jag å mina egna och arbetskamraternas vägnar fråga, hur länge den här såpan kommer att fortsätta?

  Gilla

  • Det är fantastiskt att få meddelanden från svunna tider på detta sätt. När det gäller hur länge bloggen kommer att fortstätta så är ett preliminärt slutdatum satt till den 3 augusti 2036.

   Gilla

 5. Min är gjord via Sms på ett kick… dina bekymmer väntar på ett klickNu är tiderna goda – Jag har råd med ännu en groda:Det var en gång en vacker prinsessa som gick genom skogen, när hon hörde en röst som ropade:”Hej vackra prinsessa!”Hon tittade sig omkring och såg inte någon annan än en groda. Hon började att gå på men grodan ropade igen.”Vackra prinsessa, om du tar med mig hem och låter mig sova på kudden, kommer jag förvandlas tillbaka till en stilig prins!”Det hade varit en väldigt tråkig dag så hon bestämde sig för att ge det ett försök trots att hon egentligen inte trodde grodan.Den vackra Prinsessan tog med grodan hem och lät honom sova på hennes kudde. När hon vaknade upp nästa dag vad tror du hon hittade?Där på hennes kudde satt en riktigt stilig prins.Tror du på historien?Det gjorde inte hennes mor heller! Hemikram

  Gilla

 6. Jag kom just på att jag måste deklarera. Det var bättre förr, när man satt med papper och penna och verkligen gick igenom hela sin ekonomi. Nu är det alldeles för lätt. Jag ska också bara godkänna att de vill ha 8000 extra av mig, så där i ett nafs. Men det är väl så, jag har inte betalat tillräckligt. Jag tänker att jag godkänner nu och sen kan jag leta rätt på alla papper och gå in och ändra, haha, säkert att jag gör! Suck. Nä, jag skjuter upp det till i kväll, nåt ska man ha att se fram emot.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s