Det mest onda

Finns det något som är så ont som kaffefilter som viker sig? När man tror att morgonkaffet runnit klart och man ska få sig en god kopp kaffe, så har det bara blivit ljusbrunt vatten i kannan! Min besvikelse vet inga gränser vid sådana tillfällen, och jag anser att kaffefilter som viker sig helt klart är ett av världens mest onda fenomen.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

19 reaktioner till “Det mest onda

  1. Jag kör med nylonfilter. Det kan omöjligt vika sig.
    Misslyckat morgonkaffe är ju en katastrof! Som förstör resten av dagen.
    Sådant måste till varje pris undvikas.
    Köp nylonfilter du också. =))))

    Gilla

  2. TYPISKT!!!!

    Hoppas du ändå fick en god kopp kaffe… så småningom.. för att lugna nerverna *ler*

    Hoppsan.. på tal om kaffe… så ropar goa gubben att kaffet är klart (perkulatorbryggt utan filter)

    Ha en underbar lördag! Kraaam från Mogi

    Gilla

  3. Men stackars dig för en sådan start på dagen… Å andra sidan blir det bara bättre från kaffet och framåt nu då

    tjing

    Gilla

  4. Nu har jag funderat i flera timmar och nej, det finns inget ondare på denna jord än ett omedgörligt kaffefilter! Försökte till och med se på nyheterna för att få inspiration men nej, du har verkligen drabbats idag! Mottag mina sympatier och stöd i din svåra stund.

    Gilla

  5. Det var en svår stund för mig också i morse, men inte vad gäller kaffet, där är jag lika pragmatisk som Hemimamma och dricker pulverkaffe. Uff. När jag blir med pengar ska jag köpa mig en flådig kaffemaskin, det är då ett som är säkert! Men till saken. Jag öppnade kylskåpsdörren och såg till min stora fasa att det var en sån dag: det fanns ingen gurksnutt kvar att bara hyvla gurkskivor till morgonmackan av. Jag skulle behöva bryta mig in i den inplastade gurkan och …nä, det förmådde jag inte, det behövs en stor kraftansträngning till det. Men efter att ha andats lugnt ett tag så tog jag ändå itu med saken, greppade gurkan med båda händerna och bröt raskt av den i två bitar. Haha, där fick du, jag överlistade dig även denna gång, herr gurkinplastare! Strippade av plasten på ena gurkstumpen och med en nöjd suck kunde jag ta osthyveln och kröna min halvnakna smörgås med tunntunna gurkskivor. Måste vila länge efter ansträngningen dock. Sitter här än.

    Gilla

    1. Ingen gurksnutt? Det låter fruktansvärt det också!
      Men jag måste säga att du löste det hela på ett rådigt och skickligt sätt!

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.