Jag har köpt ett nytt nagellack!

Det kommer från Viva la Diva och färgen heter ”Bajs”.

Ganska snyggt, tycker jag.

Tillägg senare: Skrivbordsskivan kommer från Ikea och heter också ”Bajs”. Billy Bajs.

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

19 reaktioner till “Jag har köpt ett nytt nagellack!

  1. De har lurat dig. Bajs har inte den där färgen. Men det är väl en idé att ta upp att låta naglarna matcha färgen på det där där bak så det inte märks när man kliar sig i röven? Man kanske kan skicka in färgprov och få ett bajslack som matchar precis?

    Gilla

    1. Hur kan du uttala dig så kategoriskt? Du vet väl inte hur mitt bajs ser ut! Dessutom beror allt på kosthållningen och eventuella mag- och tarmsjukdomar.

      Gilla

  2. @Libra
    Men då borde den kanske hetat ”Kattbajs” istf bara ”Bajs”. Nej, fram för personliga bajsfärger på nagellack! Med reservationen för att det där kanske är Annas bajsfärg….

    Gilla

      1. Jodå, en gång i tiden när jag var ung student. Kanske också när jag var gravid, men definitivt inte nu. Mitt HB-värde sist låg på 159! Men då blev det svart, inte brunt! Sen tycker jag att du ska läsa hela kommentaren! Det här är ju din personliga bajsfärg, har jag förstått, andra måste bli missledda av namnet, om det inte är så att man kan beställa sin egen variant…

        Gilla

  3. Ja men inte bara min – väldigt många har skrivit till mig och tackat just för att de känner igen sin bajsfärg i mitt nagellack.
    ”Nu känner jag mig inte längre ensam med mitt bajs” skriver de.
    Men visst kan det även finnas andra nyanser av brunt.

    Gilla

  4. Säger som de säger i Göta Kanal .. 2? ” Skit på dig” ;D

    Har nu besvarat din kommentar hos mig… efter bästa förmåga. Svårt ämne.

    STOR kram från Mogi

    Gilla

  5. Nyanser av brunt är vackert: bajs, levrat blod, jord, lerpölar, trädstammar, kola, choklad, Karl Johan, kakao, mörka vatten, kaffe, skalbaggar, fjärilar och sommarfötter. Och människor från Burundi och andra mörka länder.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.