Jag har blivit sambo

Jag har blivit sambo, men inte med en kille. Utan med två killar! Kolla vad snygga de är båda två:

Men de är inte bara våldsamt stiliga, de är väldigt trevliga också! Jag är då sannerligen en tjej med tur som lyckats få sådana toppenkillar att bli sambo med mig!

P.S De heter Kasper och Turbo och är av rasen Cornish Rex. Deras förra matte och husse kunde inte ha kvar dem p g a allergi i familjen.

23 thoughts on “Jag har blivit sambo

  • Jepp! Den inbitne ”hundmänniskan” har gått och blivit en lika inbiten kattmänniska! : ) Men steget var inte jättestort – även dessa katter ”viftar” lätt med svansen när de är vänligt inställda (så gör tydligen Cornish Rex-rasen), de söker ögonkontakt och en av dem pratar hela tiden… De är båda helt bedårande och jag är jätteglad över att få ta hand om dem!

   Kram!

   Gilla

  • Ja visst är mina sambosar snygga! : ) Nej de är inte bröder men de är lika gamla och har vuxit upp tillsammans så de kan ses som bröder i alla fall.

   Gilla

  • Sist jag hörde från Gabriel befann han sig i Hugh Hefners villa som ”hedersgäst” så jag skiter uppriktigt talat i vad han säger, om (när) han dyker upp i advent igen!

   Gilla

   • Haha, ja det förstås. De sitter jättefint! Där fick jag för att jag uttryckte mig otydligt på en trevlig tjejs blogg… 😀
    Min katt har nog eventuellt lite ”finkatt” i sig någonstans för han är blåögd (skelar) och ”maskad” – dock något ojämnt. Men sitta på kommando, det kan han! 🙂

    Gilla

 1. Äsch jag tänker inte lyssna en sekund till på ditt skryt! Mina katter kan sitta och det tycker jag är bra nog!
  F ö så är det väl meningen att vi djurägare ska bråka med varandra och nu är faktiskt jag också djurägare! : )
  Godnatt!

  Gilla

  • Ja det förstås! Här ska bråkas.
   *tar på arga rösten* ”Ja sitt där du med dina fisförnäma katter så ska jag lära min bondkatt att ligga – PÅ KOMMANDO. So there.”
   Vad tycks? 🙂

   Gilla

   • Bah! Ligga på kommando… MINA katter kan logga in på Skandias Internetbank och utföra transaktioner i mångmiljonbelopp (inte för att jag har några miljoner, men de kan!)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s