Se hit alla vänsterpartister! Det här inlägget kommer ni att gilla!

Saken är den att jag har målat mitt kök rött som jag skrev att jag skulle förut. Men det blev inte bara rött, det blev väldigt rött. Det blev så rött att jag känner mig nödgad att sjunga Internationalen för full hals varje morgon när jag kommer in i det för att göra mitt morgonkaffe. Då förstår ni kanske hur rött det är!

31 thoughts on “Se hit alla vänsterpartister! Det här inlägget kommer ni att gilla!

 1. Det var ju för väl att du inte målade det blått iaf. Undrar vad det hade blivit för en sång? ”Blott en dag, ett ögonblick i sänder..” *sjunger*

  Gilla

  • Tack! Jag försöker, men det är ju också så att jag gärna lägger ut ”de bästa” bilderna på bloggen, det ser inte lika snyggt ut överallt och det är dessutom mindre än det ser ut, som alltid när det gäller inredningsbilder!
   Kramar

   Gilla

 2. Jag associerar till Strindberg… Undrar varför jag gör det? Röda rummet kanske, inte vet jag men fint rött kök har du tycker jag.

  Gilla

 3. Snyggt, mycket snyggt! Själv sitter jag här på torpet i ett rött vardagsrum och ser in i köket hur en minilten husmus kilar omkring på golvet där inne, i zickzack. Funderar på att hämta kameran, men låter bli, vill inte föreviga den som snart går sin död till mötes i en fälla. Snyft!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s