Smaskens, SAS!

Det brukar klagas på flygplansmaten. Inte för att jag flyger så ofta så att jag har någon speciell åsikt i frågan, men maten på den senaste SAS-flygningen fick helt klart godkänt. Det jag annars inte gillar med längre resor, oavsett färdmedel, är att det så lätt blir en massa mjölmat då: ostfralla, mazarin, pasta, fralla igen, muffins… Och jag tillhör den del av befolkningen som blir trött, däst och får magproblem om jag äter för mycket mjölmat.

Därför tilltalade ”smörrebrödstallriken” mig mycket: några charkuterier, sill, ägg, ost, smör och rågbröd. Very LCHF med andra ord (med undantag för brödet då).

Jag tyckte det var riktigt smaskigt, jag.

10 tankar på “Smaskens, SAS!

 1. Jag tycker faktiskt flygplansmat brukar vara helt OK. Om inte annat kan man alltid vara extra trevlig mot servitriserna och kanske få något starkt att skölja ned maten med.

  Men jag reflekterar över en sak: det ser tomt ut till höger om ägget. Har där tidigare funnits en sån liten töntig gurka som du redan ätit upp? Eller något annat gott? Vänligen, upplys mej!

  Gilla

  • Jag som redan har en blogg där jag bevisar att jag är ”trevlig” fick minsann inte något starkt att skölja ner det tomma utrymmet med! Jättedåligt, SAS!

   Men annars befann sig en cocktailtomat just i det utrymme till höger om ägget som du talar om. Men innan jag hann reflektera över hur mycket en bild på denna tomat i sitt rätta sammanhang skulle kunna liva upp min annars färglösa och gråtrista blogg hade jag slukat den i ett nafs!
   Det är sånt som händer.

   Gilla

  • Hoppsan det såg jag inte. Ok jag har ätit flyvefisk men jag åt den i luften och smusslade absolut inte ner några sillbitar i jackfickan för att äta senare. Det hade varit typ ofräscht.

   Gilla

 2. Jag har flugit med SAS när jag àkte hem till Frankrike, helt okey med maten…

  Baltic Air är ocksà bra… Star Alliance, de samarbetar…

  Men jag föredrar nog TGV/Thalys, godare mat pà snabbtàgen… Imorgon sà tar jag mitt TGV till Les Deux-Sèvres…

  Bises

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.