Leve Khadaffi – världens snällaste kille!

Man är arg på mig på vissa vänster (-extremistiska) bloggar för att jag inte hyllar Khadaffi. Man menar att han är en toppenkille och att allt ont i världen är USA:s och Natos fel.

Nu håller jag visserligen med om att USA har mycket blod på sina händer och har betett sig fruktansvärt i andra länder genom åren (och att vi är underligt och upprörande flata och förbiseende när det gäller detta). Nato vet jag för lite om för att kunna uttala mig om. Men bara för att jag inte stödjer USA (eller rebellerna heller för den delen då jag inte vet vilka de är och vilken deras agenda är) så kan jag inte stämma in i hyllningskören till Khadaffi, även om han också gjort bra saker för Libyen och Afrika.

Eller kunde inte, snarare. Nu har även jag blivit hjärntvättad, i synnerhet sedan vi hade så trevligt på Malta tillsammans, Muammar och jag. Därför vill jag utbrista:

– Leve Khadaffi – världens snällaste kille!

13 thoughts on “Leve Khadaffi – världens snällaste kille!

 1. Det som är så konstigt tycker jag är att Mubarak inte verkar få något som helst stöd?
  Det vore väldigt intressant att få vänstermänniskornas syn på varför de inte hyllar honom?

  Kan det vara så enkelt att han inte är eller var kompis med Hugo Chaves, diktatorn i Venezuela? 🙂

  Gilla

  • Här vet du mer än jag, då jag inget vet om Mubarak. Men hans avsättande skedde utan insats från Nato, och det jag läst om vänsterextremismen är att det automatiskt fungerar så att den som Nato är ”emot” är extremisterna för.

   Gilla

 2. Du har rätt om att NATO inte var inblandat, i alla fall har jag inte läst något som tyder på det, ännu kanske är bäst att skriva. 🙂

  Gilla

 3. det viktiga är inte om khaddafi är snäll eller inte, det viktiga är att våra skattepengar går till att stödja ena sidan i konflikten, baserat på lögner… Exempelvis ”skydda civila”.. Lögner som massmedia hjälpt till att sprida.

  Gilla

  • Det var det viktiga i den konflikten på extremistbloggen för det var det vi debatterade om. Jag menade just att man mycket väl kan kritisera det nu nämner ovan, utan att helgonförklara Khadaffi.

   Gilla

  • Jag förstår hur du menar, men min ursprungliga tanke var att det varit ”för taskigt” att peka ut bloggen (med ”vänner”) i fråga, och att jag var ”snäll” när jag maskerade den genom att skriva ”bloggar” men nu när du skriver det kan jag hålla med om att det var fel tänkt. Bloggen är Maveras som du just kommenterat på men jag tvivlar på att du kommer att hitta så många av mina kommentarer, då hon skriver en oändlig mängd inlägg varje dag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s