Kök!

Lampskärmen och duken ska jag byta ut, för de passar inte längre. Annars är jag nöjd med min nya väggfärg (tror jag). Hoppas ni lägger märke till att Turbo inte har flyttat på sig sedan förra bilden då köket var rött!

12 thoughts on “Kök!

 1. Lite softare än det röda även om det var fint… Men du kanske ska tapeta istället för att måla? Hmm? Fast nu är jag i hörnet för jag är inte bra på renovering, även om vi renoverar lilla huset på kullen hela tiden. Men då är det ju skägget som…

  Ja softare är det 🙂

  Gilla

  • Jag ska inte tapeta alls nu när jag just betalat för en ommålning! Men du tänker rätt att om det ska vara rött ska det nog vara tapet, annars ser det inte så elegant ut som man kanske vill med röda väggar.

   Det är softare nu och på ett sätt lite tråkigare. Problemet var att det röda köket inte såg ut som på bilden i dagsljus. På min bild såg det fint och trivsamt ut eftersom det var fotat i kvällsbelysning som dolde skavankerna men i dagsljus såg det grällt, ojämnt och ”billigt” ut. Man kan säga att den nya färgen inte ser lika bra ut på bild men gör sig bättre i verkligheten, medan det var tvärtom med den röda färgen.

   Gilla

  • Jag tyckte också mycket om mitt röda kök – på bilden! Men om du läser mitt svar till tant grå så ser du varför jag ändrade mig.
   Instämmer dock att det ser tråkigare ut på bild.

   Gilla

  • Turbo är både det ena och det andra, men några tomtar har jag inte sett till. Din hoper frågor var alla befogade tycker jag, dessutom.
   Ja jag hoppas också men jag inser att en del textilier måste bytas ut för att passa i färgskalan!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s