Det här är ingen butchblogg era fördomsfulla idioter!

Jag har genom ovetenskapliga statistiska undersökningar kommit fram till att jag har en ganska stor andel män bland mina läsare. Jag förklarar detta med frånvaron av dagens outfit och att det ibland dyker upp till exempel ett flygplan bland inläggen.

Men när jag tänkte vidare på detta så blev jag arg:  Ni tror bergis att jag är värsta butchen med motorolja under naglarna, att jag slänger svettiga tubsockor på golvet, rapar efter att jag slafsigt slängt i mig mina isterband samt att jag går omkring med en hovtång i bakfickan, bara för att jag inte visar bild på mitt nya persikofärgade rouge! Milda makter, tala om att vara fördomsfulla! Jag är inte ens flata!

Därför visar jag i dag en bild på min parfymhylla i badrumsskåpet. Se där – nu var ni plötsligt inte så stöddiga längre!

Dessutom har jag en klotång i bakfickan och inte en hovtång. Eller hade haft om jag haft på mig ett plagg med bakfickor. Även det var ett felaktigt antagande från er sida, alltså. En liten ursäkt från er vore på sin plats kanske!

Publicerad av Anna

Sfi-lärare bosatt i Bromma, Stockholm.

20 reaktioner till “Det här är ingen butchblogg era fördomsfulla idioter!

  1. jag läser din blogg (tyvärr inte lika ofta nu som under ab-tiden) bara för att du är du!! och du är det så fantastiskt bra.
    och det ber jag inte om ursäkt för 🙂
    k

    Gilla

  2. antagligten för män har en liten annorlunda humor än kvinnor – generellt sätt. Jag gillar din blogg för att jag är lite konstig, ungefär som du. Eller som min sambos dotter sa det ”du är konstig, men inte på ett negativt sätt!” 😉

    Gilla

    1. Det var en fin komplimang av din sambos dotter. : ) Just konstig är annars något som svenskar verkar vara väldigt rädda för att vara. Jag gillade Kate Bush när jag gick i gymnasiet men kände mig rätt ensam om det, för hon var ”konstig”. När jag pluggade i Frankrike upptäckte jag att flera artister som betraktades som konstiga i Sverige låg på deras topplistor. Jaja, en liten utvikning.

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.