Ja, då var klockan sex

Nu när klockan är sex på lördagskvällen är det tillåtet att tända adventsljusstaken. Så det kan ni göra nu.  (Jag påminner bara för att ni verkar så beklämmande profana, de flesta av er.)

33 thoughts on “Ja, då var klockan sex

   • Vad jag har förstått så betyder advent väntan. Jag väntar till i morgon om jag ens tänder ett adventsljus då. Jag har bestämt mig för att inte gilla adventsljusstakar för att det är synd om det där ljuset som altid blir kvar eller så är det synd om det där som brinner upp medan de andra är hela. Nåt är det synd om. Tycker jag då.

    Gilla

   • Din medkänsla för ljus kan jag sympatisera med. Tyvärr lär väl inte Strömstedt eller någon annan skriva en låt som heter ”Släck ett ljus” vilket ju är högst beklagligt, fast ändå bra.

    Gilla

 1. Å jag är ju som jag är, profan som attan men väntar ändå på min polares (J) födelsedag, men jag tänder jädar i min lilla låda inte ljus förrän i morgon… kanske.
  Å andra sidan må jag vara ursäktad i det att jag sällan gått i kyrkan, så jag vet inte riktigt hur de gör där… hmm? Det var en klen ursäkt det ser jag

  Tjaaa… Nu är det jul igen 🙂

  Gilla

 2. Hej, jag vet inte men hoppas det är ok jag skriver här. Jag heter Marie och hade en blogg på AB tidigare…Letat länge efter mina fina vänner därifrån, lyckades hitta din sida här…Är du en ex Aftonbladare? Eller är jag helt fel ute? Kram Marie

  Gilla

 3. Anna det är flera som har helt nya namn här, så därför var jag osäker på om jag var rätt ute.
  Att jag frågade om det var ok att jag skrev här berodde enbart på : Att som sagt flera har helt nya namn här och vill ha det så, därför ville jag inte trampa in här innan jag ens visste om du var den jag sökte.
  Marie

  Gilla

  • Ok. Då förstår jag. Nej jag har inte bytt namn och har alltid haft bild på mig själv så jag trodde någon ”ville skoja lite med mig” i går kväll.
   Lycka till i ditt fortsatta sökande!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s